Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znowu usłyszałem, że jestem fajnym mężczyzną

Polecane posty

Gość gość

i znowu te same pytania dlaczego jestem sam. To jest denerwujące jak chcą mężczyznę wpakować w jakiś "związek" tylko dlatego, że jest fajny. Dobrzy mężczyźni na ogół trafiają na paskudne kobiety, które ich unieszczęśliwiają i niszczą.

Gość gość
tak sobie powtarzaj ;) że też ja muszę trafiać na takie tematy na wejściu fajny mężczyzno jesteś dorosły ? sam się utrzymujesz ? w czym problem ? wiesz co jest dla Ciebie dobre, więc nie dasz się wmanipulować w żadną zołzę chyba :P powodzenia :D

Gość gość
Nie muszę sobie niczego powtarzać kobiety same mi to mówią, tak sam się utrzymuję, mam własne mieszkanie, mieszkam sam, nie mam nałogów, ćwiczę, dbam o zdrowie i zdrowo się odżywiam. pytasz w czym problem - problem w tym, że jest to strasznie denerwujące jak wszystkie kobiety chcą mnie widzieć w związku i w roli ojca (nieskromnie mówiąc to nadaje się do tego - mam doświadczenie w opiece nad dziećmi). Denerwujące są te usilne próby narzucania mi tych ról mimo, że wyraźnie mówię od zawsze, że chcę być sam. Raz musiałem się zwolnić bo odmówiłem szefowej randki z jej dzieciatą córką (dziewczyna miała opinię takiej łatwej), która nawet nie wiedziała kto jest ojcem dziecka. Kobiety w Polsce strasznie nie lubią jak mężczyzna w dodatku taki w porządku jest kawalerem i nie chce się wiązać nie ważne z kim.

Gość gość
mam tak samo, poza tym że mieszkam jeszcze z rodzicami to 100% to samo.

Gość gość
To się ciesz że to słyszysz bo ja teoretycznie też mógł bym być takim fajnym mężczyzną ale nie jestem z uwagi na braki w urodzie. Jedyne co dostaję od kobiet to wieczne odrzucenia... i raczej to się nie zmieni do końca moich dni :(((

Gość gość
Braki w urodzie ? Przepraszam ale nie ma czegoś takiego w przypadku mężczyzn. Chyba, że mówisz o ty, że o siebie nie dbasz. No to już jest niewybaczalne. ;) Pozostałym dwóm Panom gratuluję i nie widzę problemu. To, że ktoś ma jakieś uwagi do nas, to jest raczej normalne. Wszyscy są zawsze najmądrzejsi jeśli chodzi o cudze życie. Żyjcie sobie w spokoju tak jak żyjecie i nie przejmujcie się, tak jak się nie przejmowaliście :)