Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćnnnnn

śmierdzę

Polecane posty

Gość gośćnnnnn

Śmierdzę. Myję się codziennie a śmierdze. Spróbujcie wyobrazić sobie moje życie. Gdy wychodzę do pracy, do sklepu. Wszyscy odwracają sie ode mnie, pocierają nosem, komentują. To nie jest moja wina. Dbam o siebie, a jednak moje ciało śmierdzi. Jak mam z tym życ?

Gość gość
Idź do dermatologa, możliwe że coś nie tak ze skórą albo potliwością. Czym dokładnie śmierdzisz? Może w domu masz nieprzyjemny zapach i przechodzi na ciebie. Jest to możliwe, bo znam takie osoby co mają w domu nieczysto i ten sam zapach na nich przeszedł. Czym się myjesz i jak często? Używasz kosmetyki typu dezodorant, perfumy, sprawy do odświezania stóp, balsam do ciała?

Gość gośćnnnn
Oczywiście, że tak. Myję się wieczorem i przed wyjściem do pracy. Używam żelu pod prysznic, do higieny intymnej, antyperspirant. Wszystko to, co normalni ludzie. A jednak śmierdze. Wydobywa się ze mnie smród moczu, kału, szamba, al ludzie mnie gnoją jak psa.

Gość gość
nadwaga? chorujesz?

Gość gość
Może ty masz coś z kinolem a ludzie "krzywią' się ale z nadmiaru np.dezodorantu i innych " pachnideł"

Gość gośćnnnn
łaziłam od lekarza do lekarza, jestem zdrowa jak byk, nie mam nadwagi. Jestem tylko zestresowaną osoba na maksa, własnie przez ten smród. Nie mam znajomych, wszyscy odwrócili sie ode mnie, bo nikt nie che przebywać w śmierdzącym towarzystwie. Nie mam siły na życie. No już nie mam siły.

Gość gość
Nie wierze Ci, Czym tak swerdzisz niby? I co ci lekarze na to powiedzieli?