Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kapusta kiszona

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam dosyć głupie pytanie, jestem nieobyta w kuchni; dostałam kiszoną kapustę w wielkim słoju, po otwarciu normalnie pachniała kiszonką, woda musowała. Użyłam część tej kapusty, zapomniałam zalać wodą z solą i dopiero następnego dnia ją zalałam, później zaczęła dziwnie pachnieć, znowu dolałam wody z solą, ale nie pomogło. Kapusta jest biała, nie zrobiła się szara, tylko ma taki dziwny zapach. Czy można ją jeszcze jeść albo jakoś uratować? Z góry dzięki ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
up, na pewno są tu normalne kobiety, które znają się na kuchni :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ta osoba, która mi to dała, powiedziała, że kapusta musi być cały czas w zalewie, bo inaczej się psuje. Jak pracowałam kiedyś w sklepie, to raz z grześkowiaka przyjechała kapusta bez wody, bo wiaderko było dziurawe, i też się szybko zepsuła.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ok, a ona się nie zepsuje wtedy? Nie zbutwieje czy coś?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×