Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zybi28

Co kupić żonie za urodzenie pierwszego dzidziusia

Polecane posty

Gość gośćLuka
Piękny bukiet kwiatów. To naprawde wystarczy. Ja taki dostałam od męża przyjechał z nim po mnie i córcie. Obydwoje beczelismy ze wzruszenia.

Gość anka84_gosc
Kliknij w link http://tr.netsales.pl/SHRq wypełnij prosty formularz a perfumy dla żony możesz otrzymać za darmo !

Gość gość
Fajny pomysł. Niestety ja od mojego męża nic nie dostałam

Gość gość
Normalnie same matki boskie. Cała rodzina jak trzej królowie z całej Polski pielgrzymują z darami...

Gość gość
Pierścionek złoty z grawerem imienia synka i daty urodzenia. Ja od siebie Ci podpowiem. Jak żona będzie w szpitalu, załatw panią aby wysprzatała na błysk mieszkanie (okna tez) Zobaczysz ze żona to doceni i będzie bardzo zadowolona :)

Gość gość
ja chetnie w takim momencie dostałabym bizuterię =D Kobieta po porodzie jest zmęczona, niewyspana, obolała i gruba dlatego trzeba dać jej coś dzięki czemu poczuje sie piekniejsza i nie mam tu na mysli wiadra kremu wyszczuplajacego. Moim ulubionym sklepem z biżuterią jest PB SREBRO tam jest tyl eładnych i tanich rzeczy że obsypiesz zonę upominkami bez problemu =)

Gość gość
rany co się dzieje na tym świecie ?? prezenty za urodzenie dziecka ?ale za naturalny czy cc też :D? bo w sumie przy cc się za dużo nie męczy kobieta ?! i co kupi jej łańcuszek czy bransoletkę za tysiaka a w ogóle nie będzie się zajmował dzieckiem ... no masakra .. ale w sumie to później będzie miała się czym chwalić przed koleżanakami :D a ta co nie dostała to fochy strzela , "bo dziecinka prezentu nie dostała" na prawdę nie wystarczy Wam bliskość i dobre słowo męża ?

Gość gość
Super pomysl kazda kobieta po porodzie chce byc kobieta a nie tylko matka