Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuutnaa

Jak walczyc o druga osobe ,ktora nie chce,bo sie zrazila uprzedzila??

Polecane posty

Gość smuutnaa

No wlasnie, jak walczyc o milosc jak druga osoba niewie czy chce. Zaniedbywalam swojego mezczyzne, oddalalismy sie od siebie. Dawal mi sygnaly, a ja ich nie zauwazalam.Zerwal. Kubel zimnej wody, ocknelam sie. Dalam nam troche czasu na ochloniecie i przemyslenie spraw. Chce walczyc, kocham go. Ale on jest obojetny. Co robic? Nie chce odpuscic, choc jego obojetnosc lamie mi serce. Wiem ,ze ja go tez zranilam. Niechce by nasze uczucie przez brak kontaktu umarlo. Jak go przekonac? Co zrobic by sie odezwal uwierzyl,ze damy rade to naprawic,zeby uwierzyl,ze sie postaram. Jest strasznie zrazony do mnie ,nie wierzy,ze kocham za malo mu to okazywalam wiem a on okazywal to na kazdym kroku i przy wszystkich.

Gość gość
jakies rady??

Gość gość
nie zycze sobie takich bezsensownych obrazliwych komentarzy piszac tu licze na porady od osob ,ktore maja jakies madre porady na ten temat

Gość gość
Skoro sama byłaś obojętna i ślepa przez tak długi czas, dlaczego raptem uświadomiłaś sobie, że go kochasz? Swoja drogą skoro raz już zobojętniałaś, to nie może mieć pewności, czy to się nie powtórzy.

Gość gość
Caly czas mialam swiadomosc ze go kocham ,ale za malo to okazywalam nie mialam pojecia ze za malo gdyby mi to powiedzial wprost wtedy to napewno bym sie poprawila. Dlatego tak bardzo pragne by uwierzyl.

Gość gość
daj mu spokój, jak nie chce to możesz na rzęsach stawać a i tak nic nie osiągniesz