olga969 0 Napisano Czerwiec 23, 2015 Cześć Wam wszystkim. niedługo kończę 19 lat i chyba najwyższa pora wybrać się do ginekologa, (nie mam matki więc troche głupio mi się radzić obcych ludzi) jak mam się do tego przygotować ? jak wygląda taka pierwsza wizyta ? mam umówić się: na wizytę kontrolną ? pierwszą wizytę na badania ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 23, 2015 Prowadzisz kalendarzyk uzywasz tamponow? Jestes dziewica? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olga969 0 Napisano Czerwiec 24, 2015 nie jestem , nie prowadze kalendarzyków (mam tylko apke w tel) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 24, 2015 Co masz w tel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olga969 0 Napisano Czerwiec 24, 2015 no aplikacje , moj kalendarzyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 24, 2015 Ale fajnie jak siie nazywa? Uzywasz tamponow mSz regularne okresy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach