Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to torbiel?

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie od jakiegoś czasu a dokładniej od owulacji pobolewają mnie jajniki, a dokładniej prawy...dodam,że jajniki mnie bolały tylko i wyłącznie po owulacji, a teraz trwa to juz ponad tydzień...do tego cały czas plamię na biało..czy to może być torbiel, albo coś innego? czy ktoś tak miał? dodam, że w sobote czułam sie tak jakbym miała mieć grypę, mam mocz z kropelami jakby tłuszczu...czy to jakaś infekcja? lekarz niestety nic nie ootrafił stwierdzić

Gość gość
kup w aptece No-Spę i zmień lekarza :D

Gość gość
witaj :) a miesiączka była normalnie ? objawy nie wyglądają jakoś poważnie, może idz do innego lekarza , dla pewności ;)

Gość gość
okres powinnam dostac za 8 dni, jednak zawsze miałam tak, że przed okresem było lekkie plamienie a tak pozatym żadnych innych objawów....jajniki bolą mnie 2 dni w miesiącu podczas owulacji, a jak wspomniałam teraz trwa to dłuzej...lekarz pewnie pomyślal, że wymyślam sobie choroby, ale troszeczke mnie to zaniepokiło...no-spę brałam, ale pomagała tylko na kilka godzin.

Gość Kingga1
Idz do lekarza najlepiej. Ja mam znów ciągłe problemy z jajnikami i różne cuda mi wychodzą ale już przywykłam. Czytałam sporo o inofem że fajnie reguluje całą gospodarkę i chyba spróbuję. Kupię to duże opakowanie i starczy mi na miesiąc. Zobaczę jak się będę czuć. Chciałabym mieć dziecko a ciągle się tylko staramy. A podawany jest też ten inofem w leczeniu bezpłodności to może pomoże :)

Gość joolla
Ja też mam problemy z jajnikami i piję inofem już drugi miesiąc. Czuję się po nim lepiej i mam nadzieję, że wyniki też będą lepsze. Lekarz kazał mi pić dwie saszetki dziennie a ty ile pijesz? Co do torbieli to lekarz musi stwierdzić czy je masz czy nie. Na forum raczej nikt nic nie doradzi. Ja miałam raz torbiel ale na szczęście leczenie pomogło.

Gość gość
lekarza zmień,badania porób