Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak się ubrać na chrzest

Polecane posty

Gość gość

będę matką chrzestną po raz pierwszy. Nie bardzo orientuje się jak się ubrać,nie należę do szczupłych i za bardzo nie lubię sukienek czy wypada iść w eleganckich spodniach? prosiłabym o jakieś rady. -ile chrzestna powinna dać w kopertę lub wartość prezentu? -czy u was też matka chrzestna ubiera dziecko do chrztu? -czy warto kupić kwiaty? i wiele innych rzeczy które powinnam wiedzieć

Gość gość
czemu nikt nie odpisuje na normalne pytania?

Gość gość
Wypada iśc w eleganckich spodniach,u nas kupuje świeczkę i szatkę,ale to się ustala z rodzicami. Co do prezentu tonie napiszę bo się nie orientuję. O ile dobrze pamiętam mąż 6 late temu dał 200 zł i ładna kartkę. Na tyle nas było stać. Możesz kupić jakiś malutki ładny bukiecik. To chyba wszystko co mi się przypomniało.

Gość gość
Możesz spokojnie iść w eleganckich spodniach . U nas kupuje się też tą szatkę , kwiatów bym nie kupowała lepiej jakąś pamiątkę , figurkę itp , a kasy daj tyle na ile cię stać .

Eleganckie spodnie mogą być;) u nas rodzice ubierają dziecko;) Wartość prezent zależy od tego na co Cię stać;) ja bym osobiście postawiła na jakąś pamiątkę, od swojej chrzestnej dostałam złoty łańcuszek na chrzest, teraz gdy jestem dorosła często go noszę;)