Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JESTEM ZA STERYLIZACJA!!!

Polecane posty

Gość gość

To STERYLIZACJA POWINNA BYC LEGALNA A NIE ABORCJA!! Kazda kur(w)a ktora mysli o ewentualnej aborcji powinna sie wysterylizowac!!! Zamiast kur(wy rozkladac bezmyslnie nogi wykastrujcie sie zawczasu szmaty je(bane. Kazda wrzeszczy o aborcji i jrszcze kur(w)a za moja kase??????? Je(bie cie z glodu szmato!? WYSTERYLIZUJ SIE I MASZ PROBLEM ABORCJI Z GLOWY TEPA KUR(WO!! Czemu w tym kraju panuje taki je(bany ciemnogrod?! Aborcja ciaza z g****u-tak plod warzywo-tak ciaza kazirodcza-tak ciaza grozaca zyciu matki-tak i tylko w tych przypadkach. W innych przypadkach STERYLIZACJA

Gość gość
ale sie wkurzyles?nic nie zrobia

Gość gość
Mam prawo uprawiać seks bo lubię

Gość gość
Sterylizacja nie przeszkadza w uprawianiu sexu je(bana tepoto!!!

Gość gość
Wiesz ile w Polsce jest skrobanek? Co druga katoliczka się skrobie

Gość gość
Tak owszem wkur(wily mnie te rozwrzeszczane szmaty z tematu o aborcji! Skoro macie kur(wy prawo decydowac o swoim ciele to sie wykastrujcie! Mozecie sie je(bac do woli i bez myslenia ze zajdziecie i wrzeszczenia ze macie prawo usunac ciemnogrodzie. To nie aborcja powinna byc zalegalizowana a STERYLIZACJA!!

Gość gość
My się j***emy a faceci co robią?

Gość gość
CIEMNOGRODZIE WYSTERYLIZUJ SIE A NIE DRZYJ RYJA ZE MASZ PRAWO ZABIC!!! Wykastrujesz sie masz morderstwo z glowy i negatywne emocje z darcia ryja ze masz prawo decydowac. Skoro masz prawo to sie wykastruj. Zabezpieczaj sie jednak tepoto zeby trypla czy innego syfa nie dostac przez przygodne rozkladanie nog

Gość gość
Tez sie je(bia. I owszem facet ktory nie zamierza miec potomstwa i ponosic za nie odpowiedzialnosci powinien sie poddac Wazektomii. Nikogo w tym nie dyskryminuje. Powinien zarowno facet jak i kobieta miec prawo sie wysterylizowac a nie drzec ryja o aborcji. To nazywam odpowiedzialnoscia-sterylizacje. Na pewno nie aborcje!!!

Gość gość
Zobaczymy co będziesz gadał jak twoja d***** zaciazy

Gość gość
Oczywiscie je(bany ciemnogrod dalej drze morde w drugim temacie ze ma prawo zabic. O pojeciu STERYLIZACJA-POJECIA ZERO. Dlatego moj temat jest obcy takiej kur(wie jednej z druga.