Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci powariowali na maxa już

Polecane posty

Gość gość

Z ciekawości weszłam sobie na dział " szukam sponsorki" i wiecie jakie teraz faceci maja wymagania nawet do takiej znajomości? W stylu " szukam kobiety ,która mi zapłaci, ale ma byc to kobieta wyjątkowa, z klasą , zadbana, odpowiadam tylko po wysłaniu zdjęcia" Albo rozśmieszyło mnie jak anons dodał łysawy facet koło 40-stki może wcale nie przystojny i napisał coś w stylu" szukam ładnej kochanki, ktora wspomoże mnie finansowo w wieku 18-35 lat" I pełno takich ofert :) Masakra jakaś...

Gość gość
Żałosny koleś. Stary pierdziel szuka 18-tki jako sponsorke. Buhahha

Gość gość
o a gdzie to znalazlas ? Ja wlasnie mysle zeby dodac swoje ogloszenie. Jestem przystojym wysokim chlopakiem i niemam jakis wymagan z kosmosu.

Gość gość
Większość facetów uważa się za cuda natury, tylko dlatego że mają dzyndzel między nogami. Nic taki jeden z drugim często sobą nie reprezentuje, ale ego i wymagania względem wszystkich takie, że ho ho.

Gość gość
na jakimś portalu, nie pamietam nawet nazwy :P No żałosne, ale wielu tak zaznaczało wiek sponsorki od 18 lat! I to jeszcze oczekuja od tyhc kobiet zdjęc itd, a sami ci faceci niektorzy nie sa za piekni :D Niektórzy piszą normalne anonse ,ale niektorzy maja jakieś wymagania z kosmosu

Gość gość
Nie dosć żę taki paskud chce sobie ładną 18 stkę ****ać to jeszcze ona ma mu za to płacić! Nie mam pytań, bez kitu :D

Gość gość
Autorki kvtasa szukaj na imprezach, nie na takich portalach . Na imprach zerzna cię za darmo i to nie jeden :D;)

Wcale mnie to nie dziwi... Kilka mcy temu wszedłem na czat, żeby sobie pogadać (jestem gejem) - odezwało się do mnie kilka osób, w tym faceci po 40-tce, którzy zasugerowali mi, że chętnie by się do mnie wprowadzili - poza tym fajnie, bym załatwił im pracę / utrzymywał ich. Ludzie zrobili się chyba bardzo wygodni...

Gość gość
Hahaha Bo niektórym facetom brak samokrytycyzmu zupełnie :D Np do mnie i do moich naprawdę ładnych koleżanek nieraz zarywają tacy ,że masakra, dziwne, ze oni sie nie widza w lustrze :O mam przystojnego faceta , a oni sie do nich nie umywaja, ale uwazaja ze powinni miec conajmniej modelki

Gość gość
inaccessible89 - to prawda, teraz każdy mysli o sobie i w ogole szkoda gadac albo maja jakis przerost wymagan co do partnera

Gość gość
gość dziś Hahaha Bo niektórym facetom brak samokrytycyzmu zupełnie smiech.gif Np do mnie i do moich naprawdę ładnych koleżanek nieraz zarywają tacy ,że masakra, dziwne, ze oni sie nie widza w lustrze pechowiec.gif mam przystojnego faceta , a oni sie do nich nie umywaja, ale uwazaja ze powinni miec conajmniej modelki O to to :D kolo jest z ponizej przeciętnej lub jest brzydalem i ma się za ideal chodzacy :D

Gość gość
19:22 Zejdź na ziemie :D

Gość kapitan marvel
wg mnie jest trochę tak że kasa jest o wiele cenniejszą kartą przetargową niż uroda, taka prawda. Mając kasę i będąc wclale nie jakiś najładniejszy możesz mieć kobiety o wyglądzie modelki która i tak nic nie będzie miala do powiedzenia w tym związku bo ty masz kasę i takich kobiet można sobie znaleźć setki. Wogóle śmieszą mnnie te wymagania osób które chcą być sponsorowane. Dostajesz kasę za spotkanie to nie możesz narzekać i jeszcze w rączke powinno się pocalować że tą osobę się właśnie wybralo. Przecież osobe sponsorowaną można traktować jak śmiecia, najgorszy odpad kogoś kto dla mnie pracuję a jak zrobi coś nie tak możesz go śmiało opieprzyć.

Nie mam zdania co do takich ludzi, pewnie sam bym się zastanowił jakby jakaś dojrzała kobieta chciała mi płacić :D Rynek wszystko weryfikuje, jak mają wymagania z kosmosu to nikt im nie zapłaci i tyle.

Gość Monika88888888
Ja w ogóle totalnie nie rozumiem kobiet co płacą facetom :O ja jak nawet bede kiedyś stara to nie zapłacę facetowi, wolałabym nie uprawiać seksu bo to jest ponizające. Dajcie spokój to facet powinien prosić o seks a nie kobieta i jeszcze za to płacić...

Gość Monika88888888
ale ze niektorym sie w głowkach poprzewacało to i takie maja wymagania, z tym ze faktycznie nikt im nie placi bo taki facet powinien coś sobą reprezentowac wygladem. Trzeba byc niezla desperatka zeby placic za seks. Jeszcze jak facet płaci to ujdzie bo to jest facet i oni mysla tylko o jednym

Gość vlekenduivel
Ale sie usmialam :D 40sto letni pryk chce zeby mu 18nastka za seks placila ;-) powodzenia

Gość gość
No, albo było też takie ogłoszenie, ze 27 latek szuka kobiety,ktora go zasponsoruje w wieku 25-25 lat. Super, rówieśniczka ma go sponsorować

Gość gość
25-35 lat miało byc

Gość gość
Był czas, że uważałam fakt, że zarywają do mnie głównie faceci poniżej przeciętnej wiąże się z tym, że ja też taka jestem, teraz wiem że to wcale nie tak. Ładnych, ciekawych kobiet jest sporo a przystojnych, niegłupich facetów? No właśnie. Nie dla każdej starczy fajnych mężczyzn niestety. Ja biorę pod uwagę, że zawsze będę sama, bo na pewno nie będę się do niczego zmuszać. A historia z "boskim żigolo" bez zęba na przedzie, dobitnie pokazuje za jakie paniska mają się polscy faceci, niezależnie od wszystkiego. Przykre.

Gość gość
a wy babsztyle tak jak ta sprzed chwili vlekenduivel myślicie żeście księżniczki. oj vlekenduivel głupiaś ty :P

Gość aldrinn
to już nie te czasy gdzie mężczyzna musi się starać przez nie wiadomo ile czasu by mieć seks. Po pierwsze niezliczona ilość ogłoszeń sponsorowanych kobiet w wieku 0d 16 do nawet 50 lat a jak wiadomo że jeśli ofert jest tak dużo to i ceny bardzo spadają by pokonać konkurencje. Po drugie grupa ja tak to nazywam kobiet wyzwolonych seksualnie czyli zazwyczaj kobiet od 23 do nawet 40 lat które same właściwie szukają kogoś na jednorazową przygodę. Są też kobiety typu łatwe po alkoholu czy też kobiety naiwne które tez dość szybko się oddają

Gość gość
Facetom teraz łatwo o seks, nawet brzydkim, a jak mają kase czy lepsze stanowisko to już całkiem moga przebierac. I facetów jest mniej niż kobiet w Polsce i na świecie

Gość gość
W ogóle czytałam gdzieś, ze kiedyś rodziło sie wiecej meżczyzn jeszcze z 200 lat temu,a teraz rodzi się wiecej kobiet i nie wiedzieć czemu ta różnica się zwiększa, czyli za ileś tam lat facetom może grozić wyginięcie :D Jak w seksmisji, ale to prawda

Gość gość
Jeszcze trochę i na jednorazowy seks z podstarzałym brzydalem trzeba będzie sobie zasłużyc co najmniej przeciętnej urody twarzą, nienaganną sylwetką i wiekiem max 29 lat. To jakaś paranoja.

Gość gość
A nawet po dzieciach to widać np w mojej rodzinie małe dzieci to same dziewczynki praktycznie i jeden chłopiec... W przedszkolach pełno dziewczynek, chlopców mniej. Jak ja byłam mała to nie było aż tak dużej roznicy

Gość gość
niektórym babom strasznie się feminizuje w głowach tak że zgroza !!

Gość gość
ciekawe tylko ze w warszawie w kazdym klubie jest 7:3 facetow, albo i 8:2... wiem ze w krakowie jest przewaznie wiecej dziweczyn na imprezach i nawet gdy jestem beznadziejnie ubrany, dawno bylem u fryzjera to juz od wejscia czuje ich wzrok