Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż uderzył żonę. Co dalej?

Polecane posty

Gość gość

Czy żona może przekroczyć granicę w której mąż ją uderzy? Podam przykład: Początek kłótni ( o kupno czegoś, o jego wypicie alkoholu, o cokolwiek). Żona dalej przy swoim a mąż przy swoim. W połowie kłótni. Mąż: zamknij już mordę , bo wyjde z siebie. Czy żona powinna zamilknac? Żona: bo chcesz abym miała takie zdanie jak Ty wiecznie. Ciąg dalszy kłótni, kiedy nagle on ją uderza i wychodzi na pół nocy pic. Rano wraca i przeprasza. Po kilku dniach miesiącach przy awanturze wykrzyczy, że wina żony bo kiedy prosi by sie zamknęła ona dalej p******i. Wasze zdanie? Poza tym ze patologia. Ale czy żona popełnia błąd? Powinna siedzieć cicho i go nie prowokować?

Gość gość
Ty poważnie pytasz??? Przekroczenie nietykalności cielesnej to koniec związku, nie ma odwrotu.

Gość gość
Maz uderzl zone, co dalej ? wychodzisz z omu , jesli masz dokad zakladasz niebieska karte, zglaszac np przemoc fizyczna, psychiczna, grpzby karalne na policji walczysz od poczatku , nawet jesli zejdziecie sie jeszcze moja mama byla bita, wyzywana, dreczoba przez 20 lat, zanim ja wzielam sie za ojca. Teraz siedzi ciehco jak m ysz

Gość gość
Poważnie. . Moja siostra jest w takim związku. Ale zakochana i nie wiem jak jej pomóc.

Gość gość
Żona popełniła błąd najpierw wiążąc się z bucem, potem kolejny - zostając z nim. I tyle w temacie.