Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poiaa4

jak można być seksowną z zerowym biustem?

Polecane posty

Gość poiaa4

Jestem już dorosłą kobietą, ale nie mam praktycznie biustu. Mój rozmiar to co najwyżej rozmiar A. Wiem że każdy facet marzy o większym biuście C lub D u swojej dziewczyny. Widze też po swoim faceci że wolałby abym miałam wieksze piersi i chyba do takich jest przyzwyczajony, bo każda jego była miała czym oddychać :o Chciałabym się seksownie ubrac, założyc seksowną bieliznę, ale wyglądam w niej komicznie. :( zazdroszcze każdej kobiecie z większym biustem, bo według mnie biust to kwintesencja kobiecego seksapilu.

Gość gość
Kate Moss to nie przeszkodziło. A jak masz faceta, który by wolał żebyś była inną niż jesteś to naprawdę masz problem. Powiedz mu, żeby sobie dmuchana lale kupił.

Normalnie, musisz jeszcze ściąć włosy na chłopaka, schudnąć na maksa i szukać jakiś geji :)

Gość gość
Normalnie, musisz jeszcze ściąć włosy na chłopaka, schudnąć na maksa i szukać jakiś geji usmiech.gif Z wolą wiatru. Dobrze prawi, polać jej.

Gość poiaa4
Byłam juz kiedyś z takim któremu tez niby nie zależało na dużym biuście, ale po rozstaniu zaczął się spotykać z dziewczyną z bardzo dużym biustem i powiedział mi wtedy "wreszcie dziewczyna która ma czym oddychać" to niby miało być śmieszne, ale do dziś to pamiętam a było to z 6 lat temu.

Gość gość
"Wiem że każdy facet marzy o większym biuście C lub D u swojej dziewczyny." x nie, nie każdy facet woli, tylko współczesne media wmawiają, że każdy facet takie woli kiedyś faceci nie zwracali jakiejś szczególnej uwagi na wielkość cycków u kobiet a i przeciętna kobieta miała miała mniejszy biust niż ówcześnie ale dziś hormowy i cały ten syf w żarciu robią swoje

Gość poiaa4
Szkoda tylko że ja podczas dojrzewania musiałam jeśc wszystko co wejskie i naturalne. Jakbym wiedziała, to bym wpieprzała kury na antybiotykach.

Gość gość
ja też tak mam. 70 A :( i nawet nie licze już że urośnie...

Gość gość
Maly biust ujmuje urody

Gość gość
A ja mam prawie 15 lat i jeszcze mnie bolą i wyczuwam jakieś guzki, urosną mi jeszcze?