Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie ze mam anoreksje. co zrobic by miec okres???

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 185 cm i 57 kg, juz od prawie 2 lat trece na wadze. Na poczatku staralam sie ograniczac jedzenie, guzo biegalam, malo jadlam itd. Ale juz dlllugi czas jem norkalnie. Teraz nawet o wiele wiecej a moja waga nic. Moje menu to sniadanie-mussli z jogutem naturalnym i owoc do tego czasami kanapka, 2 sniadanie kanapka(2 kromki z szynka i warzywami). Na obiad zawsze jakies miesko i ziemniaczki albo ryz czy makaron lub zupa ( czasami jem to i to bo caly czas czuje sie glodna) przyznam, ze porcje sa dosyc spore bo uwielbiam mieso. Na kolacje zjadam 4 kanapki serek wiejski jajko i jakies warzywa. Wieczorem i w porze obiadowej mam najczesciej napady glodu i niemoge przestac jesc. Slodycze jem baardzo rzadko, a jak juz jem to dosyc sporo. Boje sie ze jak zaczne jesc regularnie slodycze to brzuszek bedzie otyly bo kiedys iuz tak mialam. Teraz nawet ograniczylam ruch. Czasami tylko wyjde pobiegac. Chce miec normalna wage i wyglad, ale zachowac plaski brzuch. Nie wiem jak to zrobic bo waga stoi. I jeszcze pytanie od jakiego BMI odzyskam okres?

Gość gość
Idz do lekarza. Mozesz miec anemię.

Gość gość
Ile masz lat? Masz okres czy nie?

Gość gość
Mozesz miec bulimie jesli jesz malo a pozniej jak napisalas masz napady glodu na twoim miejscu bym poszla do psychologa i ginekologa

Gość gość
Nie mam okresu i mam 20 lat. Bsdam sie regularnie wiec wiem, ze nie mam anemii. Chcialabym wrocic do slodyczy i czasami do pizzy czy frytek ale boje sie tez, ze pojdzie mi w tzw oponke