Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy byłam winna?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Chcę się z Wami podzielić swoją sytuacją... Byłam z facetem. Kocham go. On twierdził że również mnie kocha i jestem tą jedyną... I na dniach ze mną zerwał, twierdząc że to moja wina, że nie mamy co sobie wyjaśniać i że ma dosyć ( przez sms, ponieważ telefonu nie odbierał). Kilka dni później okazało się że ma inną... Ku**a...ta dziewczyna nie dosyć że głupsza, to cała okolica nazywa ja przejściowym trofeum (czytaj, dz***a), której sens życia to solarium i impreza... Nie jestem snobką, ani parysem...ale! Jestem ładniejsza(to najmniej istotne), mądrzejsza(studiuję prawo kiedy Ona nie zdołała skończyć zawodówki)...Ale. Boli mnie fakt, że prawie się oświadczył...i zerwał by być z Tamtą, po czym z nią zerwał i odzywa się do mnie... Kocham go, ale mam swoją dumę i czuję się jak piąte kolo...albo wyjście awaryjne. Proszę, pomóżcie.

Gość gość
zrypał relację z tobą dla durnej chwilowej relacji z tamtą. nie ma i ciebie i tamtej. ty kochasz ale nie chcesz wrócić a on kocha a nie może z tobą być. choć w to czy kocha można wątpić, bo mogą to być emocje połączone z instynktem. no ale załóżmy, że kocha - co z tego? stracił przed tobą na wartości, mówiąc w cudzysłowiu. możliwe, że dostrzega, że jesteś wartościowa ale jest za późno, bo nie kupi się złota za srebro. ;) chyba że za dużą ilość.

Nie byłaś winna, ale skoro zakładasz taki temat to jestem pewien, że pobiegniesz do niego jak piesek jak tylko się do Ciebie odezwie. Jeśli się mylę, a nie, to nie dawaj mu żadnej drugiej szansy, zranił Cię bo jesteś już dla niego nikim. Zupełnie nie myśli o Twoich uczuciach. Niestety ludzie są zj/ebani.

Gość gość
2/10