Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy 3 okres w cyklu 34 czy to jest normalne?;((

Polecane posty

Gość gość
tak. żartuję, nie.

Gość gość
powinnaś i z tym do lekarza jedna dziewczyna miala takie plaminia, okresy miedzymiesiaczkowe a potem wyszlo ze miala raka szyjki macicy i musiala byc na chemii a po wyleczeniu musiala miec jeszcze wycieta macice zeby choroba nie nawrocila

Gość gość
Nigdy tak nie mialam od dwoch mies. Stosuje tampony od tego czasu moje okresy sa slabe ale teraz to nie wiem co jest ma to wplyw czego sie uzywa?

Gość gość
?? Pomozcie

nie ma czegos takiego jak 3 okresy w jednym cyklu! mozesz miec plamienia miedzycykliczne, jezeli Twoj cykl jest cyklem bezowulacyjnym. Mozliwe, ze cos Ci peklo, jakas cysta. Idz Ty lepiej do lekarza. I dla wlasnego bezpieczenstwa zapoznaj sie z NPR. Uwiez, ze wtedy nigdy w zyciu nie napiszesz wiekszej bzdury o 3 okresach.

Gość gość
Moze to byc od tamponow?

nie sadze by tampony mialy z tym cos wspolnego. Musisz zapytac lekarza. To moze byc blahostka, a moze i cos powazniejszego. Lepiej dmuchac na zimne.

Gość gość
Tylko teraz mam jeszcze taki problem :( bylam poza domem (na rynku) poszlam do wc i cala wkladka w krwi jak normalny okres mialam stringi wiec podpaska odpada nawet nie mialam nic przy sobie bo nie oczekiwalam jeszcze na okres... Kolezanka poratowala Mnie tamponem tylko jakims mega duzym i teraz wrocilam i nie wiem czy go wyciagnac czy jeszcze nie:(

Gość gość
Pomoze ktos nie wiem co mam zrobic;(

Gość gość
Dziewczyno tylko lekarz. A kiedy miałaś cytologie? Tarczyce masz zdrowa?To może być tyle rzeczy, że nikt bez badania nic nie pomoże. A może masz miesniaki, albo hormony rozregulowane.Może być drobnostka a może być poważny problem. DO LEKARZA

Gość gość
Nie moge wyciagnsac tampoa nie wiem czy zbyt malo nasaczony:(