Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oszkaa

Tadammm

Polecane posty

Gość gość
heheeheheaaa fabian kto ty jesteś do hoja pana?? OooO

Ale widze Fabian ze sie orietujesz w temacie nie szkoda ci czasu na czytanie moich bzdur

Gość gość
Albo brarłoś:D

Gość gość
O kurfa barlos kope lat:D a ty dalej tu?:D wlazlem sobie przypadkiem na kafe i tu widze bida z nyndzom:D michal z bieszczadzkiego:d

Gość gość
Fabian to prawdziwy barlos idioto z jego mania:o

Gość gość
Pisałem ze barlos to dla mnie stan umysłu nie osoba więc mam na to wyj****e debile:D:D:D

Gość gość
Wszedlem tu po chyba 1,5roku niebytnosci i jakos bez problemu barlosia poznalem a jakis kretyn widzi go w jakichs marnych kafe-projektach. Kafe po upadku bieszczadzkiego calkiem zeszlo widze na psy. Nawet prowokacji nedzne modki nie potrafia tu porzadnie ukrecic by zmotywowac ludzi do jakiejs dyskusji tylko same smęty:o

Gość gość
Oszkaa to batrłos przyznaj sie kmiotku...

To zmien forum jak ci nie pasi a nie siedzísz od miesiecy i narzekasz ze nie jest po twojemu

Gość gość
A pelikaneria w postaci znudzonych gesi domowych łyka kazdy debilizm i uznaje za prawdziwy nawet jak sie zadne fakty kupy nie trzymaja. No nic czas wracac do zycia a wy gnijcie sobie w tym syfie bo ja nie widze sensu by tu sie nad kims rozwodzic i rozkmine robic kto jest kim, zadnych ciekawych^^ osob wartych glebszego poznania tez tu nie widze. Nawet prawik zbabial i stracil swoj dawny urok:o

Gość gość
No prawik to rzeczywiście koleś niesłychanie walnięty bo stawia tu fote swojej gołej d**y g****a itp ale to już jest od zawsze wiadome.A ty FABIAN to czyje jesteś dzieło?:D

Gość gość
Nie siedze tu od miesiecy kretynko a wszedlem tu dzisiejszego wieczora z ciekawosci ale widze ze nie ma po co ani dla kogo. Pier'dole jakies jalowe pier'dolenie o praviku albo smedzenie czy jakis polmozg to oszka czy inne chu'j wie co. Bye slodziaki. Odwiedzcie czasem realne zycie. Gwarantuje ze jest wiele ciekawsze niz ten kafe barłóg

Gość gość
Właśnie w*********j

gość dziś O kurfa barlos kope latsmiech.gif a ty dalej tu?smiech.gif wlazlem sobie przypadkiem na kafe i tu widze bida z nyndzomsmiech.gif michal z bieszczadzkiego:d x Jeśli to faktycznie Ty Michał, to powiem Ci tak, ostatnio sporo ciekawostek było u naszej poznańskiej artystki i jej chłopaka ze spalonego teartu, choćby to że puściła się z Końskim, byłym Kciukowej, a Wit jak ją tłukł tak tłucze dalej :D Też mnie sporo na kafe nie było, po tym jak Noxa znikła po Teatrze, nudy niemiłosierne tutaj były. Ostatnio jednak wróciła w internety. Obecnie z większością tamtych klimatów przesiadujemy na o2, (Noxa również, dziś nawet dała fotę jak się znów pocięła), tutaj niestety każdy temat o niej, nawet w miarę spokojny, zaczął być blokowany (albo mody, albo jakiś nadgorliwy społeczniak). To tak po krótce ;-) A obsesje na punkcie mojej osoby takich ziutków jak Piwosz czy inne nowe twory wywołuja u mnie tylko uśmiech :D

Gość gość
Chociaz jedno mile powitanie po latach:D skoro juz tak prosisz zostane na chwile dla ciebie wygwiazdkowany pixelu:p

Gość gość
Barłoś to chuj ci w d**e :)

Piwosz93 dziś A ty FABIAN to czyje jesteś dzieło. x nie jestem niczyim dziełem drogie dziecko:D jestem po prostu tym mitycznym Barłosiem którego tak namiętnie przypisujesz przeróżnym jałowym projektom.

Gość gość
Barły ma j.e.b.c.a na punkcie noxy trzeba byc p***********m niezle

Gość gość
No ja to ja :D A to Noxa nie miala przypadkiem kogos innego po wicie? Jakis czas temu do mnie dzwonila ze niby z bielaruskim juz nie jest. Pewnie kity sprzedala:p A na jakim dziale na o2siedzicie? Moze tam zajrze:D

Gość gość
Barłoś to jednostopowiec i kutaś j****y

Piwosz, Ty próbujesz mnie obrażać? :D mlehehehehehe :D oj dziecko, dziecko... :D

Gość gość
To mowisz ze noxa stara sie nadal budzic kontrowersje? Ktory to raz sie juz tnie? Po kiego uja te cyrki?:D

Michał, na o2 też na ogólnym. topa zawsze znajdziesz, charakterystyczne nazwy ;-) Co do Anny to owszem po Teatrze skończyła z Torpedą, a raczej on z nią. Potem poznała, oczywiście na SU, typa przed 40ką z lekkim downem, niby z nim była, choć teraz się wypiera że to tylko kolega był. Ale jak zadawała się z tym całym Tomusiakiem, z tego co ludzie piszą to kompletnie, przez prawie pół roku nie bywała na kafe. Następnie wrociła to Białorusa, znów ją bił (pisali że ponoć nawet zęba wybił), kolejna przerwa, puszczenie się z Końskim i znów powrót do Wita :D No jak w telenoweli. :D

Gość gość
Dzielo dla polmozgow na poziomie 1klasy gimnazjum chyba:o no akurat na kafe poziom sie nada:D

Gość gość
Oszkaa to jest ten cweluch barłoś koniec tematiu

Piwosz, cokolwiek nie napiszesz, nie stworzysz, nie zarapujesz (niepotrzebne skreślić), zrozum, nie jesteś mnie w stanie obrazić :D Ja mam centralnie wyje/bane na to co tu ludzie na mój temat piertolą :D nie traktuje tego forum poważnie i co za tym idzie, inwektyw w moim kierunku, przez takich leszczyków jak ty, którzy jeszcze niedawno na chleb mówili beb, bo jak mniemam 93 to twój rocznik drogie dziecko :D

Gość gość
No nic moze czasem na o2 lukne choc nie mam zbyt wiele czasu na takie pier'doły:D bidna noxa, co ona z siebie robi, ehhh zal. Kur'wa tyle sie na posmiewisko wystawiala i nadal sobie doklada? Nie no jak tam wejde to na pewno juz jej bronil nie bede, skoro chce robic z siebie idiotke na caly net jej sprawa