Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kalpa_Taru

Pustka

Polecane posty

Jestem w pokoju nabrzmiałym ciszą Tłucze się serce... Kukułka już nie kuka Marnieję w Twoich dłoniach, Ubywa mnie każdego dnia Rozkładam ramiona, chcę latać I upajać się wiatrem w przestworzach Wkładasz mi sztylet między żebra, Bo chcesz, bym była taka jak TY Lecz Ty mieszkasz w innej sferze, Nie szukasz tego, czego Ja szukam Rozmijamy się na skrzyżowaniu dróg Sznurkiem obwiązujesz moją głowę i serce Na długich pajęczych nitkach skrzą się krople łez Rozdzieram duszę na części, Choć chciałabym ją zespolić Odciągasz mnie od perły, pochowanej na dnie morza Czy zawsze będziemy dla siebie umarli? Kochaj mnie za to wszystko, Co noszę głęboko w sobie...

Gość gość
sram na ciebie jestem w niebie mam pytanie czy ci stanie?

Smutna jest mała dziewczynka. Kto Cię przytuli na pocieszenie? -Schwytaj gwiazdy, one będą błyszczeć w Twoich dłoniach, pobaw się ich światłem. Smutna jest mała dziewczynka. Komu dasz dar dzielenia się tym, co pozyskałaś od innych? -Popatrz na słońce i księżyc, ofiaruj im to, co jest w Tobie dobre- perłowe kule, wirujące niczym bąki, słońce i księżyc będą Ci je obracać. Śmiech dziewczynki jest tysiąc krotnie droższy od tysięcy rzeczy materialnych ofiarowanych przez ludzi dorosłych. I tylko NIC wie, żę za małymi rzeczami mieszczą się wielkie migracje, wielkie marzenia i wielkie serca.

Gość gość
Szumi ognisko i płoną knieje, Ogorzałek jest wśród nas. Opowiada kafeteryjne dzieje, i hejterski wskrzesza czas. :D O hejterstwie spod poznańskich Śremów, O obrońcach noxeliowych memów... A ponad nami Wit Noxelię, leje i skórzany świszcze pas. :D Już do odwrotu głos Noxeli wzywa, go błagając ze wszech stron. Leży Noxa pobita, nieszczęśliwa, piąchy biją w zgodny ton. :D Noxy twarz się zasinieniem płoni, Witek kija krzepko dzierży w dłoni, Noxa z białoruskiej pięści obrywa pięśc potężna pięść jak dzwon. :D Noxy twarz się zasinieniem płoni, Witek kija krzepko dzierży w dłoni, Noxa z białoruskiej pięści obrywa pięśc potężna pięść jak dzwon. :D O hejterstwie spod poznańskich Śremów, O obrońcach noxeliowych memów... A ponad nami Wit Noxelię, leje i skórzany świszcze pas. x3

Gość gość
Nox i Witek to jedyne co widzę, Nox i Witek to jedyne co słyszę, Nox i Witek to jedyne czym żyję , Nox i Witek to jedyne, jedyne jest! Nox i Witek, Nox i Witek, Nox i Witek, Czy to Nox czy to Witek był, Nox i Witek to jedyne co widzę, Ostrzeżenie przed Końskim Piotrem!

Gość gość
Ja napieprzam ją. Noxa tu jest i sprząta dla mnie, bo dobrze to wie, że stłukę ją i w końcu skopie ładnie. /x2 :D Moja Noxelia czuje często pięści me i nie ukrywam sprawia to przyjemność. Jak ją tłukę tylko moja piącha wie, gdy ją katuje, oddałbym niejedno. :D Jej wymiona wkurzeniem dla mnie są, i wtedy czuję, jak błaga o litość i każdą chwilę pragnę ją katować, bo jest nic nie warta, nic się nie zmieniło, :D bo ja wtłukę jej jej, bo wtłukę jej jej, booo.. :D Ja napieprzam ją. Noxa tu jest i sprząta dla mnie, bo dobrze to wie, że stłukę ją i w końcu skopie ładnie. /x2 :D Boo, ja wtłukę jej jej, bo wtłukę jej jej, booo.. :D Ja napieprzam ją. Noxa tu jest i sprząta dla mnie, bo dobrze to wie, że stłukę ją i w końcu skopie ładnie. /x2

"gość dziś sram na ciebie jestem w niebie mam pytanie czy ci stanie? " Tobie staje w dzień i wieczór jesteś człek co widzi niebo, dopóki wielka dupa diabła nie przysłoni Twojego kadru

gość dziś BDSM? Ha ha :D No nieźle przeinaczyłeś utwór " Ona tu jest i tańczy dla mnie":D

Gość gość
:O up

Gość gość
O czym jest ten temat? i dlaczego w dziale erotycznym?

Gość gość
Nie krzyw rano ryja propagandowy durniu. 🖐️

Gość gość
Temat powinien być w dziale: Nuda, Źle, wszystko źle :O

Gość gość
Gdzie się nie wejdzie- Frida :(

Jak nuda, to po co czytasz Gościu? Temat nie jest założony dla żadnych blue i gości, ten temat, to wyraz moich emocji i nic więcej. Powinien być w dziale uczuć, ale tak mi się napisało...Tematu nie podbijać.