Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co za swiat

Polecane posty

Gość gość

W zeszłym roku w północnym Londynie brytyjska policja przez 45 minut ścigała napastnika uzbrojonego w maczetę i długi kij, który napadał na przypadkowych mieszkańców tego miasta. Według relacji świadków, Nicholas Salvador zachowywał się niczym szaleniec. Maszerował on po ulicach Londynu a potem przemierzał przez prywatne ogródki. Przy pomocy maczety ściął dwa koty a następnie zaatakował 82-letnią kobietę, Palmirę Silva. Funkcjonariusze użyli przeciwko niemu siły i kilka razy korzystali z paralizatorów a mimo tego, wciąż mieli poważne problemy z jego aresztowaniem. Podczas akcji jeden z policjantów został zraniony i trafił do szpitala. Według lokalnych mieszkańców, Salvadore przeszedł na islam kilka lat temu i jest powszechnie znany jako diler narkotyków. Sąd wziął pod uwagę jego zły stan psychiczny - mężczyzna "słyszał głosy", interesował się tematyką Illuminati, twierdził iż jest obserwowany i wierzył że koty kontrolują jego umysł. Salvadore powiedział również psychiatrom, że uznał Palmirę Silva za istotę zmiennokształtną. Morderca został jednogłośnie uznany za niewinnego z powodu niepoczytalności i trafi do szpitala psychiatrycznego na leczenie, lecz może zostać w przyszłości wypuszczony jeśli zostanie to uznane za bezpieczne. Niestety mieszkańcy tego kraju i tak czują się coraz mniej bezpieczni. Wielu komentatorów zwraca uwagę, że sytuacja przybrałaby zupełnie inny obrót gdyby mieszkańcy mieli łatwiejszy dostęp do broni, lub gdyby policja natychmiast zastrzeliła napastnika. :o

Gość gość
nie chcę mi się tego czytać jestem zmęczony

Gość gość
modko przesadziłaś z opisem nikomu się nie chce tego czytac

Gość gość
a komentować wam się chce... głupie pisdy