Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana żona

Co kupić kobiecie na rocznicę?

Polecane posty

Gość zakłopotana żona

Mam dziwny problem. Niedługo mamy 10. rocznicę ślubu, mąż nalega, żebym podpowiedziała mu, co chcę na prezent, a ja... nie wiem! W zasadzie mam wszystko, czego mogłabym chcieć i na co nas stać - nie jesteśmy jakimiś krezusami, żyjemy raczej spokojnie, dobrze, ale bez szaleństw. Mam hobby - jeżdżę konno, sporo czytam i robię decoupage. Wszystkie akcesoria do jazdy kompletowałam na bieżąco, jeśli chcę jakąś książkę, to po prostu ją kupuję, akcesoriów do decoupage mam całą komodę... Perfumy - ulubione zapachy uzupełniam na bieżąco. Mam wybredny gust co do biżuterii, której zresztą nie noszę często. Kosmetyki odpadają - mam AZS i tylko kilka mnie nie uczula. Jestem nie mniej zakłopotana od męża. Dziewczyny, co sprawiłoby Wam radość? Ja poprosiłam o wspólny weekend, bo dużo pracujemy i wiecznie się mijamy, chciałabym dwóch dni na polegiwanie w łóżku, obejrzenie czegoś wspólnie, spacer... Mąż popukał się w czoło, że niby nie ma nic mi kupić. Pomocy! Co Wy podpowiedziałybyście mężom?

Gość gość
wibrator 25 cm

Gość zakłopotana żona
No to akurat zdecydowanie nie jest na mojej liście ;) Ale może pójście w jakieś gadżety "dla nas" to jakiś pomysł

Gość gość
Może jakiś wypad we dwoje?

Gość gość
zamiast pogadac z mezem to ty piszesz takie p*****ly na forum i pytasz obcych ludzi? a mozg masz? uzywasz? tepa dzida!

Gość gość
Oj, oj, ale ktoś tutaj jest sfrustrowany :D

Gość gość_anka94
Polecam perfumy które można tutaj przetestować (dostać próbkę) przed zamówieniem za darmo -> http://tr.netsales.pl/SHRq

Gość gość
A po co kupować jej prezent? Chcesz być jej przyjacielem?

Gość gość
KUP WIBRATOR ;ucieszy sie napewno i kamagre w plynie

Gość gość
A nie wolicie wyjechac gdzies razem na rocznice. To będzie jeden prezent który zadowoli Was oboje. Polecam przejrzec sobie oferte hotelu http://www.cesarskieogrody.pl/ Maja naprawde boskie Spa!

Gość gość
a tym co proponuja romantyczne kolacje na te rocznice to jak mozna tyle zrec? no naprawde jak mozna tyle zrec? przeciez sie tego wysrac nie da! po prostu nie jest mozliwe to wysrac!

Gość gość
Najlepszym prezentem, jaki zrobił mi mąż był romantyczny wyjazd do http://www.palaczakow.pl/ . Miejsce jest naprawdę piękne, do tego spa, kolacja i pyszne wino - byłam oczarowana.