Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ta kobieta jest bez makijażu a jest najpiekniejsza jaka widzialam w zyciu

Polecane posty

Gość gość

ta kobieta jest bez makijażu a jest najpiekniejsza jaka widzialam w zyciu

Gość gość
No faktycznie bardzo ładna i pisze to jako kobieta

Gość gość
ładna???? to ideał...idealne rysy twarzy...a widzicie jaki ma maly nosek sliczny???ten nos to poprostu marzenie...nawet chirurdzy takiego nie zrobią...a oczy to jakas masakra..wymiatają...nie wierze ,że takie dziewczyny sie rodza w Polsce...cud

Gość gość
Gdyby jeszcze miała ciemne oczy,mi osobiście nie podobają się jasne oczy ale ogólnie to ładna.

Gość gość
hahahhahhaha ładna.....matko ,ja nie widziałam w zyciu swoim takiej dziewczyny pięknej i idealnej twarzy ,a mam juz troche lat na karku.. ładne to sa prawie wszystkie polki.... ta jest nie z tego swiata poprostu... sotykacie takie cuda w życiu ?albo ladniejsze?? nie wierze..

Gość gość
Bardzo ładna, ale są piękniejsze z pewnością

Gość gość
Straszne kosci..masakra szkieletor

Gość gość
Moze obiektywnie jest ładna, ale ... mnie sie nie podoba. zaraz pewnie mnie wyzwiecie itd ,ale w koncu o gustach sie nie dyskutuje

Gość gość
to edyta zając, dziewczyna kuby rzeźniczaka :)

Gość prawictwo pospolite 193
uważam , że wygląda lepiej niż wiekoszsc dziewczyn na ulicy, ma ładną cerę , jest szczupła . To były plusy a teraz minusy - nie jest w moim typie , nie dorównuje urodą Marcie zmudzie trzebiatowskiej , nie ma równie pieknego usmiechu co Zmuda , jej uroda jest troche nijaka - tzn niczego nie wyraża , jest podobna do nikogo.

Gość gość
Troche jest podobna do tej całej Luxurii z teledysku Donatana

ja bym się za nią obejrzał na ulicy , ale .. Tylko gdyby była bez tapety .. W makijazu wygląda naprawde słabo

Gość gość
Ale ma zrobione usta, na 100%. Wiem bo widziałam już wiele powiększonychu moich koleżanek, ale u niej efekt wyszedł bardzo naturalnie

Gość Dumek
Żmuda jest prześliczna ale jej nogi to porażka.

Gość gość
Śliczna dziewczyna bez makijażu, a w tym kocim oku jak stara lampucera. Totalna antyreklama makijażystki.

Gość gość
No ten makijaż faktycznie słabo wyglada... Do filmiku tez watpie zeby była całkiem bez makijażu, napewni lekki fluid nałożyła i np poprawiła delikatnie rzesy. Da sie zrobic taki makijaż ze wyglada sie w nim jak bez. A makijaż ją postarzył o 10 lat, jest fajny, ale lepiej wygladała na poczatku niż po tej całej metamorfozie

Gość gość
marta żmuda trzebiatowska to zwykla pasztetowa uroda wiejska...oczy lekko zezowate i opadające w dól...wygląda jak ciele...absolutnie ta dziewczyna z linku bija ja na głowe urodą..marta ma wiejskie rysy twarzy i uwierzcie mi ,że znam przynajmniej 3 identyczne dziewczyny na wsi mieszkające u mej babci..no sobowtóry marty żmudy..takich dziewczyn pełno..a ta modelka ma idelalne rysy twarzsy i piekne oczy oraz nos..cudo natury.. marta żmuda bez makijazu straszy a ta poprostu nawet bez makijazu wyglada jak bogini..przeppiekny kolor oczu..magnetyczne i takie hipnotyzjace spojrzenie.. szkoda ze konkurs miss polonia sie opóznia..bo ona jest jego finalistką przeciez ..cudo

marta żmuda trzebiatowska to zwykla pasztetowa uroda wiejska nie wierzysz w to co piszesz Zwykła ? Serio ? To ja bym chciał zeby takie zwykle chodziły po ulicy .. Bo wszedzie wokół same paszteciątka ,

Gość gość
co z tym konkursem miss polonia?? przeniesony juz byl tyle razy..miał byc w styczniu ,potem znowu przenieśli bo wycofal sie sponsor czy coś.....wiecie może czy w ogóle ten konkurs miss polonia się odbędzie??czy ta nasz biedna paulina będzie całe życie miss polonią..nawet jako żona karpiela bułecki i matka jego dziecka:):)

Gość gość
Dziewczyna nie ma powiększonych ust na 100% ale makijażystka ma, nie wiem po co te baby powiększają sobie usta, to wygląda ohydnie, wszystkie z powiększonymi jak klony. Makijaż świetny, nie wiem o co sie czepiacie, miałobyć kocie oko i było, typowy makijaż pod sesję, ew. jakieś wielkie wyjście, wiadomo, ze nie do pracy, jakby był "makijaż codzienny" to by wtedy zrobiła naturalny...

juz pisałem dlaczego ta dziewczyna od autorki tematu może czyścić buty żmudzie..

Gość gość
zobaczcie jaka przeciętna i zwykła jest marta żmuda bez makijazu...mdła i nijaka..nie sztuka byc oieknym w makijazu.. dobra przestań ściemniać . Znalazłaz jej jedno niekorzystne zdjęcie , zrobione pod złym kątem w sloncu , dlatego tak wyszło A teraz wpisz w wyszukiwarce grafika żmuda trzebiatowska .. na jedno jej niekorzystne zdjecie przypada 500 korzystnych a to cechuje tylko najpiekniejsze kobiety swiata .. W interenceie mozna znalezc niekorzystne foty nawet Mirandy kerr , jesli ktos siie postara ..

Zrozumcie to pasztety , że tylko Żmuda sie liczy Cleo , muchy , cichopki , to zwykle polskie chłopki .. Pasztety .. nic więcej

Gość gość
Śliczna ta dziewczyna faktycznie i ma piękne oczy. Trzebiatowska mi się nie podoba wcale. Taka cukierkowa mdła lala bez wyrazu, do tego z kiepską figurą.