Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lepszy romans z żonatym niż związek z kawalerem

Polecane posty

Gość gość

taka prawda!

Gość gość
Nie wiem, ja sie wplątałam w romans z żonatym i uwierz mi ,że jeszcze chyba przez żadnego faceta tyle nie płakałam co przez niego...Na początku jest fajnie, potem gorzej...

Gość gość
kawalery są beznadziejni bo inaczej mieli by żonę a żonaty jest super bo inaczej nie miał by żony! Autorko lepiej związać się z żonatym bo romansować to może siksa a prawdziwa kobieta wchodzi w związek.

Gość gość
kawalery są beznadziejni bo inaczej mieli by żonę X nie chcę sie żenić, wolny związek mnie nie ogranicza a małżeństwo tak, nigdy nie wiadomo czy żonie cos nie odwali a wtedy jest piepszenie sie latami po sądach a one są wtedy pazerne na pieniadze, nie zamierzam sie dzielic z kimś moim ciezko zarobionym majatkiem, jak któras chce sie żenic dla pieniedzy to niech poszuka sponsora a nie zawraca mi głowe

Gość gość
Gorzej jeśli któraś ze stron się zakocha. Nie wszyscy są wyrachowani. Wolna osoba nie ma nic do stracenia, dla kogoś kto ma rodzinę może to być piekielnie trudne doświadczenie, pozostawiające głębokie rany. Często nieuleczalne. Zastanówcie się zanim to zrobicie czy warto.

Gość gość
Romans z żonatym? Kolejna kobieta prezentująca moralne dno.

Gość gość
kawalery są beznadziejni bo inaczej mieli by żonę" x kawalerowi sa madrzejsi i bardziej przewidywalni bo jezeli ma wziac za zone koorfe, materialistke, tylko po to, zeby nie zostac kawalerem, to woli wolny stan ducha, bez tych wszystkich jazgotow nad glowa, i pelnienia roli bankomatu dla takiej roszczeniowej krowy:D

Gość gość
A co dopiero mozna powiedziec o starej pannie jak mowia kazda potwora znajdzie swojego amatora wiec idactyn tokiem rozumowania stara panna nadajesie tylkobfo piachu bo do zycia z mezczyzna obojetnie jakim na pewno nie ewentualnie moze byc worem na sperme dla zonatych facetow co jest bardzo powszechne :)

Gość gość
ty jesteś beznadziejna oślico, skoro po tylu latach nauki w szkole nie wiesz, że by z czasownikami piszemy razem, tak więc MIELIBY jak już baranico