Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmarteionnnnna

dlaczego nie moge zrobic samych odrostow u fryzjera?

Polecane posty

Gość zmarteionnnnna

Hej. Mam pytanie czy Wy robicie same odrosty na wlosach czy fryzjerka naklada farbe na cale wlosy? Mam wlosy slabe i zniszczone i u mnie w miescie nakladaja kolor na cale wlosy, po prostu nie moge zrobic samych odrostow. Fryzjerzy twierdza ze tak sie naklada bo niby kolor z odrostow bedzie sie roznil albo w innym ze trzeba odswiezyc kolor na calych wlosach. Juz nie wspomne ze chodzenie " na odrosty' kosztuje mnie wiecej niz poczatkowa koloryzacja wlosow.

Gość gość
nie wiem czemu, ja mogę.

Gość gość
Zmień fryzjera, co za głupota, że samych odrostów się nie farbuje... jest wręcz przeciwnie, to odrosty powinno się częściej farbować, a całe włosy dopiero jak kolor zacznie płowieć. Jak będziesz w kółko całe włosy koloryzować będziesz miała suche siano.... Pierwszy raz słyszę, że fryzjer odmawia zafarbowania odrostów. Chodzę regularnie na same odrosty, fryzjerka z resztą tak mi kazała, mam długie włosy i od ciągłego farbowania zniszczyły by się, mimo, iż używa farby bez amoniaku

Gość zmartwionnnna
Dziekuje dziewczyny za odzew. No dziwna sytuacja z tymi fryzjerami, jak farbowalam moj naturalny kolor to wychodzilam z zalozenia ze bede pozniej robic same odrosty. Nie przyszlo mi do glowy ze oni samych odrostow nie robia. Dzwonilam do jeszcze innych salonow i jakas zmowa czy co, bo wszedzie tak samo robia. Fryzjerka wie ze mam delikatne wlosy a mimo tego naklada farbe na odrosty a potem na cale wlosy.

Gość gość
Ja tez robię same odrosty. A wyobrazcie sobie ze raz zrobilam cale wlosy a mam do ramion i zaplacilam 250 zl. Jakie bylo moje zdziwienie jak poszlam na odrosty i cena była ta sama. To byla moja ostatnia wizyta w tym salonie :(

Gość zmartwionnnna
Hej To wyobraz sobie ze ja za swoje do ramion placilam 180 za jeden kolor, na dodatek mam bardzo rzadkie wlosy. Za "odrosty" place 220zl...... Moze kupie drogeryjna farbe :o i sama bede robic wlosy. Bo to bez sensu dalej dorabiac tych fryzjerow.