Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta HoTHot

Kobieta HOT HOT

Polecane posty

Gość Kobieta HoTHot

Witam. Jestem fajną, pracowitą, zgrabną, mówią, że ładną ( niektórzy, że bardzo ładną ) dziewczyną. Chcę stworzyć trwały związek, rodzinę. Z facetami nie mam problemów, są i chcą ... tylko ... ja jestem chyba seksocholiczką i gdybym miała z kimś być na stałe to musiał by wpisać sobie w swoje życie, że ja będę to robić nie tylko z nim ale i z innymi. Nie będę go okłamywać i oszukiwać. W zamian mogę być w pozostałych dziedzinach przykładną żoną a w łóżku to wiadomo, same niespodzianki. Czy taki układ jest do zaakceptowania ?

Gość gość
seksoholiczką jeśli już. a pokazujesz cycki na mailu?

Gość ogolony h
Czyli seks oprocz meza, rowniez z innymi facetami.

Gość gość ktory wieeee
Jest do zakceptowania, poszukaj takiego faceta...nawet weim gdzie oni są. Niektorzy szukają takich puszczalskich zon do związku.

Gość gość
Za dnia przykładna żona, w nocy k...wa. Pięknie, szkoda, że jestem zajęty.

Seksoholizm to choroba,która powinna być leczona.nie jest to powód do dumy.partner powinien o tym wiedzieć,ale akceptować i nic z tym nie robić? To raczej normalne nie jest.mieć wysokie libido, eksperymentować w łóżku to super,ale to, o czym piszesz naprawdę w zdrowym związku nie jest możliwe i nie powinno mieć miejsca.

Gość gość
Jak babka naprawde super to bym się zgodził. A mogli byśmy tak bawić się razem?

Gość gość
Autorka tematu... Mam podobnie, mam 27 lat i stałą ochotę, dosłownie stałą i to nie z jedną więc doskonale Cię rozumiem bo też mi ciężko o związek :-( Sta€hu ;-)

Gość gość
Z mojej żony wyszło takie coś przed czterdziestką. Ale spoko, fajnie się teraz zabawiamy. Rozumiem jej potrzeby, ja też lubię dmuchać inne dziewczyny.

Gość gość
Mnie wiecznie stoi naokragło bym to robił moze jest jakas chetna zdrowa zadbana i dyskretna Małopolskie lub Slaskie do dłuzszej niezobowiazujacej znajomosci wiek bez znaczenia najnowszy3131@interia.eu