Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Temat na luzie czy znacie kogos slawnego

Polecane posty

Gość gość

ja znam tylko Emilie Komarnicka

Gość gość
a kto to ? nie znam

Gość gość
znam i pracowałam z synem Rodowiczki z Jaskiem

Gość gość
Ze Stuhrami gralam w tenisa w Zakopanem

Gość gość
Komarnicka zna jedna z glownych rol w Na dobre i na zle

Gość gość
Kiedyś udało mi się zamienić kilka słów z Dodą, ale wcale nie znam jej dobrze. :D

Gość gość
Kasia Figura zaglada do mnie do sklepu odziezowego. Pogadalam z nia o jej dzieciach i zyciu. Ladnie sie ubiera, stylowa babka.

Gość gość
Znam Rafała Brzozowskiego i Anetę Kręglicką,chodziłam z nimi w podstawówce do jednej klasy.

Gość gość
Ja znałam osobiście i swego czasu utrzymywałam kontakt z Robertem Leszczynskim. Teraz juz niestety niezyjacym.

Gość gość
witka paszta jeśli go ktoś pamięta

Gość gość
Nie, ze znam ale widzialam na zywo kilka razy Angele Merkel, bylego przew. EU Barosso, niem. politika dospraw zagranicznych, Eve Padberg, Mark Wahlberga oraz kilu znanych niemieckich aktorow, ale ich nie skojarzycie np. Til Schweiger. Ale znac, chyba nie znam nikogo znanego.

Gość gość
acha i Pamele Anderson widzialam na zywo, sliczniutka

Gość gość
Osobiscie nie, ale: Robert Rozmus to był wujek mojej koleżanki z liceum Nina Terentiew to daleka rodzina od strony mojej babci (serio) Kiedyś też o mało bym nie miała okazji poznac Anne Dymną bo to jest znajoma koleżanki mojej mamy, ale jej nie poznałam :P

Gość gość
Osobiście nie, ale widziałam na żywo Dodę w galerii handlowej , nawet mam z nią zdjęcie :P I jeszcze z Maciejem Kozłowskim, który już niestety nie zyje- jego spotkałam w Egipcie w Hurgadzie ,ale to już było sporo lat temu jak byłam dzieckiem jeszcze

heheh ale ktoś bzdety pisze jak mogłaś chodzić z Brzozowskim i Kręglicką chodzić do podstawówki jeśli Brzoza od Kręglickiej jest sporo młodszy :D

Gość gość
Ja pracowalam kiedyś w sklepie z drogimi ciuchami i mnostwo znanych osób bylo tam stalymi klientami m.in: kreglica, pazura, molek, brodka, Kożuchowska, malaszynski i nie pamiętam kto tam jeszcze. Molek jest bardzo mila, kreglicka wyniosła i nieprzyjemna, a malaszynski zrobil sobie w tym sklepie ustawke z pudelkiem i faktem :D poznalam tez bozene dykiel bo moja koleżanka cos tam kiedys spiewala i wzięła mnie za kulisy jakiegoś wystepu. Bardzo mila, taka dobra ciocia :)

Gość gość
Poznałam osobiście ojca Marysi Sadowskiej, już nie pamiętam jego imienia i byłam w ich rodzinnym domu w Warszawie. brałam udział w programie "co jest grane" i wygrałam wtedy keyboard i musiałam osobiście go odebrać, a p. Sadowski był pewnie producentem tego programu. Dostałam wtedy kilka kaset z piosenkami Marysi Sadowskiej :).

Gość gość
Byłam makijażystką przy pewnym programie rozrywkowym w popularnej stacji, to było jakieś 5 lat temu. Osobiście malowałam, a w związku z tym sporo rozmawiałam z: - Edytą Herbuś - bardzo sympatyczna, otwarta, uśmiechnięta ale głupiutka dziewczyna, przynajmniej na tamten moment potrafiła gadać wyłącznie o ubraniach i kosmetykach, ludzie z branży (tzn jej znajomi z tego programu) sami z tego głośno i bez żenady żartowali - M. Kożuchowską - super babka, mająca giga dystans, inteligentne poczucie humoru, pachniała tak, że z kilometra było czuć, że to ona się zbliża. Najbardziej ją polubiłam - Annę Ibisz (tą od pani gadżet) - chimeryczka, snobka, bardzo wyniosła, zimna ryba - Paweł Wawrzecki - normalny, fajny, otwarty i miły gość, taki zwyczajny - Karolak - bawidamek, podrywacz, ślinił się do każdej laski ale w formie żartów (co kto lubi, mnie to irytowało) - Sasha Strunin (nie wiem czy ktokolwiek ją pamięta) - bardzo fajna, miła, normalna dziewczyna, skromna i bardzo, ale to bardzo mocno udzielająca się charytatywnie, o czym kompletnie nikomu nie mówiła i się tym nie chwaliła - M. Wojciechowska - świetna babeczka, a przy tym tak magnetycznie opowiadająca nawet o bułkach z piekarni za rogiem, że wow. Ma talent do hipnotyzowania swoim głosem. Jest tego dużo dużo więcej ale te najbardziej pamiętam ;)