Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kyro

Dziwne zachowanie

Polecane posty

Gość kyro

Witam moja historia pewnie brzmi jak wiele innych ale nie daje mi spokoju toteż proszę was o jakąś radę. Jakieś 2 lata temu byłem na stażu w urzędzie miejskim, równolegle ze mną staż odbywała także pewna koleżanka (którą właściwie mógłbym nazwać sąsiadką bo mieszka kilka domów ode mnie). Bardzo mi się spodobała często przychodziła na moje piętro i uśmiechała się ,podgadywała niestety ja byłem wtedy dnem moralnym (miałem kompleksy na punkcie swojego wyglądu) i mimo ,że z nią rozmawiałem nie dałem jej do zrozumienia ,że mi się podoba. Staż się skończył ja poszedłem w swoją stronę ona w swoją(studiuje we Wrocku) i jakoś o niej zapomniałem(praca,koledzy ). Później zacząłem trochę pracować nad sobą bo uświadomiłem sobie ,że jestem zerem(wyleczyłem trądzić,zacząłem chodzić na siłownie[bez przesady oczywiście] ,dołączyłem do drużyny piłkarskiej). W tamtym tygodniu wracając z pracy , zaparkowałem auto , wysiadłem i zobaczyłem ,że moja miłość(właściwie nie wiem jak to nazwać ) idzie sobie ulicą , natychmiast odwróciłem się i popatrzyłem w jej kierunku (a ona w moim) liczyłem na jej piękny uśmiech i coś w stylu "część dawno się nie wiedzieliśmy , co u ciebie" a tymczasem ona odwróciła głowę w drugą stronę i zwyczajnie sobie dalej poszła(ja jakoś nie miałem odwagi by za nią krzyczeć z resztą czy mówicie "dzień dobry" ludziom którzy odwracają od ciebie głowę?). Mimo ,że już prawie o niej zapomniałem bardzo mnie to zabolało (gdy byłem zerem ona próbwała ze mną flirtować a teraz kiedy nie boję się już spojżeć w lustro zwyczajnie mnie olała). Z początku myślałem ,że może ma chłopaka i ułożyła już sobie życie.Pogadałem z koleżanką mojej siostry która z nią pracuje (w przedszkolu) i okazało się ,że jest sama, nie wiem co o tym wszytkim myśleć (aż tak bardzo się nie zmieniłem żeby mnie nie poznała). Wiem ,że to wszystko brzmi żałośnie ale może wiecie dlaczego tak postąpiła i co mam z tym zrobić bo nadal coś do niej czuję.

Gość gość
nie wiem dlaczego tak postąpiła,ale może zwyczajnie czuła sie zakłopotana i nie wiedziała,czy powinna sie odezwać czy też nie..zwlaszcza,ze Ty tez nic nie powiedziałeś. A moze jednak zmieniles sie i nie byla pewna czy to Ty? jak Ci na niej zalezy a jest sama to nic nie stoi na przeszkodzie,zeby sie do niej zblizyc :)

Gość gość
to facet powinien pierwszy się przywitać

Gość gość
Mogła Cię nie poznać ;) Następnym razem podejdź przywitaj się i może coś z tego zakwitnie u progu lata ;) powodzenia

Gość Kyro
Dzięki za rady chyba faktycznie powinienem tak zrobić, co będzie to będzie, grunt ,że kamień spadnie mi z serca.

Gość gość
No jasne, nie zastanawiaj sie tylko dzialaj poki jest wolna. Jej zachowanie moze wynikac z tego tez, ze wtedy jak mieliscie staz zwyczajnie sie zakochala, a Ty nie zrobiles nic w jej strone, mogla to troche odchorowywac a teraz kiedy juz dala sobie spkoj i nabrala dystansu, nagle Cie spotkala... Dzialaj, dzialaj i jeszcze raz dzialaj :) Powodzenia :)

Gość gość
Pytam z ciekawosci. Czy mozesz wyjasnic stwierdzenie "bylem dnem moralnym"?

Gość Kyro
Oj no pomyliłem się. miało być mentalny :)