Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zaczeliscie swoj dzien ?macie plany jakies :)?

Polecane posty

Gość gość

Ja super.wstalam przyszla do mnie siostra. Posiedzialysmy pojechala. Zaczelam sprzatac w miedzy czasie wyjelam miesko zeby rozmarzalo sie na obiad.Pozmywalam ,poodkurzalam wytarlam kurze i pomylam podlogi za chwile wstawie miesko do marynaty pojde sie wykapac i jade z mama w jedno miejsce . A wy jak ? :)

Gość gość
Ja w prqcy;(

Gość gość
A ja wsalem rano objechalem jezioro nazbieralem reklamowke puszek. Zara zjem chleba ze smalcem . A o 15tej zjem zupe z wczoraj:-P

Gość gość
Ja mam zamiar zacząć uczyć się włoskiego, ale to chyba wyjdzie tak jak zwykle, że nic nie ruszę.. i będe tylko bezmyślnie oglądać jakiś serial na internecie..

Gość gość
Leze na basenie i pracuje na kompie, u mnie juz prawie 18..

Gość gość
Okropnie dzien sie zaczol okres;((...

Gość gość
Czasem lepiej jak jest niz niema tego okresu :

Gość gość
A ja wstałam o 7, zrobiłam córce śniadanie, położyłam się z powrotem do łóżka, wypiłam w nim kawę. Córka poszła do szkoły, o 8 obudziła się młodsza, przed 9 mąż wyszedł do pracy. Zjadłyśmy pomału śniadanie, ogarnęłam z grubsza dom,a o 10 wyjechałyśmy na zakupy, przeszukałyśmy pół marketów w całym mieście i nigdzie nie znalazłyśmy mleka, które mała pije :o Wróciłyśmy, odgrzałam młodej obiad, teraz śpi, a ja przy kawie odpoczywam ;) O 16 zejdą się wszyscy do domu, a jak mała wstanie musimy iść odstawić auto na parking. Nuuuudy ;)