Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

grill dla dzieci

Polecane posty

Gość gość

macie jakieś pomysły co można na grilla dla dzieci i jakie potrawy, sałatki czy ogólnie na przyjęcie w ogrodzie? będzie kilkoro dzieci i jakoś nie mam ciekawych pomysłów

Gość gość
hamburgery, mięso takie jak na mielone, pieczesz na grillu, do tego podpiekasz bułkę, kładziesz ser i reszte jak kto chce. Szaszłyki też się sprawdzą

Gość Jakie to dziwne
W jakim wieku dzieci że chcesz urządzić gril???? W życiu bym nie pozwoliła mojemu 4-o letniemu dziecku jeść potraw z grila.

Gość gość
Jeśli dzieci są już w wieku szkolnym to myślę że można dać grilla

Gość gość
http://www.ipla.tv/Fajka-pokoju-29-05-2015/vod-6271978 Obejrzyj sobie to, tam jedna ekspertka wypowiadała się o grillowaniu i mówiła co jest zdrowe. Nawet nie wiedziałam o tym, że lepiej tych tacek nie używać itd. Niby wszyscy coś robią, a się okazuje, że to nie takie super.

Gość gość
moje dzieci jedzą grilla jednak robię go troszkę lżej i nie przyprawiam mięska tak mocno jak nam, ketchup dzieci też mają swój z Ogródka dziadunia kupuję łagodny i bez konserwantów, jest bardzo pomidorowy więc dzieciaki wcianają go do wszystkiego, a ja jestem zadowolona że nie ma tony cukry czy innych zbędnych dodatków i jedzą zdrowo.

Gość gość
mój 7 latek je z grilla szaszłyki: - kawałek karkówki (dosłownie kawałek pasterka) - plasterek gruby cukinii - papryka czerwona -papryka żółta -pół pieczarki I znów od początku aż do końca patyczka. pomidory faszerowane ryżem i warzywami-takie jak z piekarnika, dodaje ryż ugotowany z warzywami i grilluje z 15minut. poza tym je pstrąga w boczku-pstrąga nacieramy solą, trochę przypraw, do środka masełko a na około owijam cienkim plasterkiem boczku i zapinam wykałaczką. zawsze jak coś grilluje to używam tacek.

Gość gość
moje dzieci jedzą tylko nugetsy z grilla + ketchup ale to też nie każdy, narazie mają fazę na aniołka dziadunia, ja im daje bo ma fajny skład i dużo pomidorów więc jedzą ile chcą. W sobotę znowu grill u dziadków <3

Gość gość
Dlaczego niby czteroletnie dziecko nie może zjeść kiełbaski z grilla???

Gość gość
Grill jest niezdrowy ale tylko ten węglowy