Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No to macie to swoje gender

Polecane posty

Gość gość
ludzie nie mają pracy, mieszkań, coraz więcej samobojstw a oni zajmują się za przeproszeniem pie\/\/rdolami

Gość gość
No i? Co jest w tej bajce takiego strasznego?

Gość gość
w d***e to mam, mam wazniejsze sprawy na głowie a dzieci to sa pieprznięte i bez tego, wystarczy spojrzec na ich matki, pyskate, wulgarne, zidiociałe debilki, dzieci takie same, chamskie, aroganckie i pyskate 🖐️

Gość gość
W szkole nieletni ślimak orientuje się, że nie wie, czy jest chłopcem, czy dziewczynką. Nauczyciele ślimaka, którzy wprowadzili go w zakłopotanie swoimi postulatami samookreślenia płciowego, składają samokrytykę, po zastanowieniu uznali, że źle jest od innych domagać się deklaracji przynależności płciowej. W ramach psychoterapii ślimak zostaje wysłany do miasta, by poznać inne osoby z zaburzoną tożsamością płciową. Ślimak w czasie swojej wędrówki poznaje małpkę poligamistkę, rybę transseksualistę, która zmieniła płeć, parę łabędzi sodomitów. I w kwestii ptaków-pederastów autorzy pracy nie zachowali czujności. Sodomici-ptaki są sprzecznie z polityczną poprawnością, opisani jako czarni, a nie jakby wymagała polityczna poprawność, jako Afroamerykanie. Ostatnią spotkaną osobą jest wiewiórka-lesbijka mająca zapewne dziecko z in vitro. Ja p*****le...

Gość gość
hahahaha co za debilizm

Gość gość
Czytałas ta bajkę czy tylko prawackie streszczenie?

Gość gość
Świat się kończy :(

Gość gość
A królewna Snieżka p******ila się z siedmioma krasnoludkami

Gość gość
Pojęcie płci jest wcale nie takie łatwe do określenia. Wielu ludzi ma zaburzenia wahniecia są męskie kobiety i zniewiesciale mężczyźni. Są ludzie z męskimi gonadami i zenskimi narządami zewnętrznymi. Są kobiety które maja chromosom XXY i maja zaburzenia bo czują się trochę mężczyznami. Płeć kształtuje się pod wpływem hormonów i nie zawsze jest spójność pomiędzy fizycznoscia a psychika.

Gość gość
Mieszkała z nimi tylko,ale glodnemu chleb na myśli :p

Gość gość
Taka indoktrynacja powinna być w szkołach/przedszkolach zabroniona.

Gość gość
Prawackie streszczenie? Czyli twierdzisz, ze ten portal, poniewaz jest prawicowy, wyssal sobie wszystko z palca, i np. malpa nie jest w tej bajce poligamistka? Przeciez to oczywiste, ze nie dopusciliby sie tak oczywistych klamstw, tak latwych do zweryfikowania...

Gość gość
Ale to nie nauka tolerancji dla odmienności tylko wciskanie do młodych głów że zaburzenia są normalne :o

Gość gość
Nie wszyscy są heteroseksualni a biologicznie człowiek jest poligamista w przeciwnym razie nie byłoby zdrad

Gość gość
No wlasnie, do tego oprocz homoseksualizmu i transeksualizmu oni poszli jeszcze i krok dalej i promuja takze POLIGAMIE, a to juz jest oczywista dewiacja... Jak tak dalej pojdzie, to nastepna bedzie pedofilia i zoofilia...

Gość gość
to, że kobieta jest męska czy facet zniewieściały to wcale nie znaczy, ze czują się źle w swojej płci. większość gejów jest zniewieściałych a jednak dobrze czują się będąc facetami. ja rozumiem hermafrodytyzm itp. gdzie istnieje brak równowagi biologicznej, zaburzenia hormonalne itd., ale jeśli niepewność co do płci ma podstawy jedynie psychiczne to jest to zwykłe zaburzenie i tyle. na pewno nie jest to coś "normalnego" a co próbuje nam wmówić lewactwo. bo idąc dalej tym torem to każda choroba psychiczna jest normalna.

ale w calej tej ideologi chodzi o to ze plec jest jakby w glowie. wiec dzis o 7.00 mozna byc facetem, a kiedy jedziemy busem o 10.20 mozemy byc juz kobieta z dzieckiem.

Gość gość
Człowiek jest poligamista jak szympanse i goryle.

Gość gość
13:51 - no tak, bo to ze czesc osob zdradza, to z tego wynika, ze biologicznie jestesmy poligamistami? Chyba nie masz bladego pojecia o logice. Co najmniej polowa ludzi (statystycznie) nie zdradza, wiec ja tez moglabym z tego wyciagnac wniosek, ze ludzie sa biologicznie monogamistami. Jednak dla mnie to za malo by wyciagnac taki wniosek. Dla mnie dodatkowym waznym argumentem jest obserwacja, ile roznych patologii, chorob i niekorzystnych efektoe powoduje poligamia, i rowniez na tej podstawie wysnuwam wniosek, ze to monogamia jest wlasciwa czlowiekowi i najzdrowsza.

Gość gość
Biologicznie jest poligamista, może nie takim jak szympans ale na pewno zresztą poligamia zawsze istniała wśród ludzi. A co do płci to czasem kobiety leczace się na niepłodność dowiadywaly się że są facetami .

Gość gość
Jak chcesz to moze sobie byc poligamistyczna malpa, ale ja sobie wypraszam, mam troche wyzsze standardy moralne.

Gość gość
A jeśli ktoś stwierdzi, że nie chce być ani facetem ani kobietą? To co? Wtedy lewactwo wymyśli "trzecią płeć"? Albo "brak płci" bądź "płeć niezidentyfikowaną" i uzna to za "normę"? Absurd.

Gość gość
Wy debile nie wiecie co to jest gender przeciez:-D Douczcie sie bo nikt nie wie a to nie ideologia tepaki:-D

Gość gość
Serio lewacka ciemnota wierzy że płeć nie jest zdeterminowana biologicznie????,:D,:D:,:D

Gość gość
zamknij japę ty od tej poligamii bo zawsze każdy temat tym zasrasz w tym temacie nie chodzi o poligamię a o gender a poligamia nie jest naturalna kretynie, bo człowiek w przeciwieństwie do zwierząt sam wybiera to co mu lepiej pasuje