Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No to macie to swoje gender

Polecane posty

Gość gość
gość dziś U gatunków monogamicznych nie istnieje dymorfizm płciowy. Samiec i samica sa podobnych rozmiarow X Co za kłamstwo ! Zobacz choćby na kaczki mandarynki książkowy przykład monogami u zwierząt ,jeśli jedno umiera drugie z rozpaczy też. Koorfa lewactwo piertolone

Gość gość
Bo ja nie jestem za. Poza tym ogolnie nie lubie glupoty.

Gość gość
dziś Dziecko to nie jest dorosły i jest bardzo podatny na propagandę z zewnątrz, wy o tym wiecie i orbicie dzieciom wodę z mózgu już w przedszkolu lewacka kreaturo . W Niemczech już są na etapie edukacji seksualnej w przedszkolach, a tak niewinnie się zaczeło od gender. Po co es dla kilkulatków?Ano po to ,by dziecko stało się " osobą świadomą seksualnie" i pedofilią została zalegalizowana w przyszłości.:o

Gość gość
Tak sie zastanawiam czy Wy w ogole wiecie co to te Wasze "lewactwo"? Bo pewnie powtarzacie a nie rozumiecie znaczenia:-D

Gość gość
Zdarza się że samiec pokryje dwie kaczki tak są monogamiczne

Gość gość
A co to edukacja seksualna to cos zlego? Seks to ludzka rzecz cos normalnego,zwyklego co bylo od zawsze. To ludzka natura jak juz sie jej czepiacie. Bez seksu nic nie ma jak bez kasy bo jak nie bedzie seksu to nie bedzie ludzi. Tylko wy robicie z tego jakies haloo i tabu:-D O co chodzi, te dzieci juz nie maja miec dzieci czy co?

Gość gość
Tak i facet umiera z rozpaczy jak zdradza zone czy dziewczynę. Przecież prawie wszyscy maja jakiś numer na boku a 40% ma stałe kochanki

Gość gość
dziś zdrowa edukacja seksualną tak ale dla kilkuletniego dziecka??Jak ono ma to zrozumieć niby skoro własnej seksualności nie posiada?:o Poza tym dla was es to promowanie zboczeńców nic więcej.

Gość gość
Tak sobie mysle,ze pewnie wiekszosc z Was wpadla i ma dzieciaki. Mieliscie miedzy 18-22 lata. Nie uogolniam ale wiem,ze tu sporo takich. A dlaczego wpadliscie? Bo byliscie tepaki i guzik na temat seksu wiedzieliscie, rodzice z wami nie gadali. Wokol mnie tez sporo wpadek ja nie wapdlem a seks uprawiam od 17 rk. Mam ponad 30. A to dlatego,ze ja wiedzialem juz jako dziecko co to seks,jak sie zabezpieczac. Wiedza jest potegą i ktos musi edukowac czlowieka o tak naprawde czlowieku. To wiedza o samym sobie tylko przeciez.

Gość gość
dziś jeśli to ty od genderów to trzymaj tak dalej i nie przekazuje swoich genów:)

Gość gość
No to jak zwykle wam wyjasnilem. Zawsze tak z wami jest,ze moich argumentow juz nie odbijacie,ja zakanczam temat i echo. Bo macie zbyt malo wiedzy aby wejsc ze mna w rzeczowa polemike. I nie to,ze ja jestem alfa i omega bo jestem ciemny tyle,ze Wy trzy razy bardziej:-D

Gość gość
To jak jestes taki wyedukowany, to pewnie zdajesz sobie tez sprawe z tego, ze antykoncepcja nie daje 100% i mozna wpasc takze stosujac ja, i trzeba brac to pod uwage decydujac sie na seks. Mam kolege, co na I roku studiow wpadl z dziewczyna, mimo ze sie zabezpieczali. Wpadli po po nie calym roku zwiazku, dzis nie sa juz razem, a dzieciak cierpi....

Gość gość
Wtedy ciemnota zakroluje nie? Nie ma tak dobrze,na szczescie jest jeszcze duzo madrych ludzi Trzymajta sie ;-)

Gość gość
dziś zgadzam się,lemingów u nas nie brak.A najgorsi są ludzie,co myślą że robią dobrze robiąc źle...

Gość gość
"Dodatkowojeżeli lewica uzasadnia normalność zaburzeń seksualnych tym, występują one w przyrodzie, to można uzasadniać też występowanie w przyrodzie kanibalizmu, mordowania partnerów seksualnych, wzajemnej agresji zwierząt, zjadania przedstawicieli innych gatunków i defekacji w miejscach publicznych." Xxx W sądzie: - Pani A. Co skłoniło panią do zjedzenia śpiącego partnera zaraz po skończonym stosunku? -Oj,to pani nie wie?Nie czytała pani lektury "Kim jest ślimak Sam"? Moje zachowanie było w 100% naturalne i oparte na występujących w przyrodzie zachowaniach modliszek, a ciemnota katolska mnie jeszcze sądzi?Ciemnogród straszny!

Gość gość
A ją sadze że większość tu piszących masturbuje się i zapewne zaczęli już w dzieciństwie SAMI odkrywali swoją seksualność BEZ udziału nauczycieli w szkole czy nie daj boże w przedszkolu :o

Gość gość
Gdyby mi rodzice tłumaczyli we wczesnym dzieciństwie czym jest życie seksualne to zyebali by mi dzieciństwo.