Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jakiśFacet12

xxxxxxxxxxxx

Polecane posty

Gość gość
Nie jest normalne. Kopnij ją w tyłek, bo widać że ma nieuczciwą i niewierną naturę.

Gość gość69
Powiem Ci jako facet z kobietami trzeba krótko albo w jedną stronę albo w drugą. Ja też byłem takim naiwniakiem w dwóch związkach. Zawsze starałem się być w porządku, czekałem na seks i inne rzeczy tyle czasu aż będą gotowe i co z tego? Żadna niczego nie doceniła, one zamiast docenić, że komuś zależy i że ktoś chce być w porządku, mają nas za ciepłe kluchy. Jakbyś był dupkiem to od razu by się określiła czego chce. Przykre ale taka jest prawda. Zdystansuj się trochę, niech Ci przestanie zależeć, wiem, że pewnie będziesz musiał się do tego zmusić ale tyko tak sprawdzisz na kim jej naprawdę zależy.

Gość gość
Paradoksalnie religijne kobiety mają duże skłonności do zdrady, przerabiałem to.

szczególnie że teraz chodzi ze mną chyba tylko dla chodzenia :/ Jeśli mnie teraz nie potrafi pocałować to na chyba nie czuje do mnie tego co ja do niej.

Gość gość69
No raczej na pewno, powiedz jej, że jak tak ma to dalej wyglądać to, że się rozchodzicie i tyle. Jak będzie jej zależało to coś spróbuje z tym zrobić a jak nie no to wiadomo.

Gość cynizm cynizm everywhere
Zrobię na złośc własnej płci :P a s(r)ał pies ten jazgot jajników przynajmniej będzie ubaw po paszencje. Jeżeli kobieta unika kontaktu fizycznego lub się nie śpieszy z nim i rzuca standardowy txt o nie byciu gotową to znaczy, że jesteś w jej oczach samcem beta. Sory. Nadajesz się żeby pracować na bachorzęta i łożyć wytyrane krwawicą złotówy na wybrankę ale o namiętności, PEŁNEJ miłości razem z czynnikiem zmysłowym w pakiecie zapomnij. Jeżeli kobieta prawdziwie kocha faceta to pragnie go emocjonalnie i fizycznie. Taka prawda. Platoniczna i miłość i ostrożna administracja peezdy "w nagrodę bo jesteś miłym facetem" jest dla tych nieatrakcyjnych łosi. A teraz pokaż mojego komenta swojej wybrance i podziwiaj apopleksję, pianę, s**tstorm w gaciach i wycie bo właśnie ktoś Cię oświecił w kwestii jej sprytnego planu rozrodczego :P i już, być może, nie będziesz jeleniem.

Gość gość
Wydawalo Ci sie ze ja kochasz ? To nie jestes lepszy od niej. Ona po prostu szybciej to chce zakonczyc.

Gość gość
Juz nie mowiac ze to prowo, ale nie rozwija sie po Twojej mysli.