Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czerniak? ZDJECIE

Polecane posty

Gość gość
natychmiast do dermatologa a nie na kafeterie!!!

Gość gość
strasznie to nie wyglada , jest gradkie płaskie ,chociaz ma ciemniejsza obwodke ...na typowego czerniaka nie ,ale ja dla swietego spokoju wybrałabym sie do dermatologa poprostu .Dla twojej wiadomosc*****epszyki znajomiona draznione zawsze usuwaja ,wiem bo sama tak miałam .Robia to zapobiegawczo bo draznione moga zmienic sie w czerniaka na stopach czy na zgieciach , w okolicy biustonosza , pepka bo pasek moze podraznic , albo tak jak tu stopa raczej jest cały czas w ruchu jest drazniona .

Gość gość
To jest na pięcie. A nie jest to czasem mechaniczne uszkodzenie np. po dłuigim chodzeniu?

Gość gość
Mi to wyglada na jakis wylew krwi podskorny

Gość gość
Powiedz koleżance, że powinien obejrzeć to jakiś dobry specjalista. Ze swojej strony polecam wybrać się do dermatologa z www.vital-medica.pl. Tam zajmują się właśnie m.in. zmianami podejrzanymi o tło nowotworowe. Miałam kiedyś usuwane w tym gabinecie znamiona. Wszystko przebiegło jak należy, mają tam specjalistyczny sprzęt, a lekarze są doświadczeni i indywidualnie podchodzą do każdego problemu. Obsługują tam naprawdę na wysokim poziomie, polecam