Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy. Plamienie po miesiaczce.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam taki problem. W czwartek 18.06.w dzien spodziewanej @ dostalam dosc obfitego rozowego plamienia, ktore wczesniej mi sie nie zdarzalo. Dzien pozniej w piatek @ tak jakby sie rozkrecila choc krwawienie było bardziej skape i prawie wcale nie bolal mnie brzuch. Zauwazylam nawet 2 skrzepy. W sobote tylko plamienie i lekki bol brzucha. W niedziele z rana brazowe plamienie i koniec. W poniedzialek zaraz po współżyciu z narzecznym zauwazylam krople krwi na poscieli. Bylo jej dosc sporo. We wtorek i dzisiaj caly czas mam brazowe plamienie. Nie jest go duzo ale jest. Chwilami mam tkliwy i bolesny brzuch jak na @. Dodam, ze moja @ zawsze trwa maksymalnie 3 dni a jutro to juz bedzie tydzien z tym plamieniem. Od długiego czasu staramy sie z narzeczonym o dzidzie i juz chyba oboje przestalismy sie łudzić, ze kiedys zoataniemy rodzicami. Obawiam sie, ze to krwawiewie po stosunku i plamienie po dzien dzisiejszy moze oznaczac jakies klopoty. Bardzo prosze o odpowiedz co to moze byc i czym spowodowane. Dodam, że strasznie bola mnie plecy.

Gość gość
Ile masz lat uzywasz tamponow?

Gość gość
Tak, uzywam tamponow. Mam 29 lat.

Gość gość
Nie powinns biegac tylko wyregulowac herbatami na sprawy kobiece,a nie po ginekologu lazic.Do tego Tampony czest powodyja stany zapalne.Tylko podpaski i to z naturalnych sorowcow.Przy badaniach wszelakich powinno sie zwrocic na Sterylnosc bo to ze zlalozy rekawiczki to sie chroni tylko lekarz a nie pacjent.Zawsze u kazdego lekarza zwlaszcza ginekologa jest maz cale badanie patrzy czy po zalozeniu rekawiczek od razu bada pochwe czy dotyka inne rzeczy potem bada zakazajac ja!To samo wspieral porod bym byla Traktowana jak Czlowiek!Do tego mamy Prawo do obecnosci osoby bliskiej w szpitalu nawet podczas badan i zabiegow decyduje Pacjent Prawo Pacjenta to zapewnia!To samo przed seksem oboje dobry prysznic oboje!

Gość gość
Jak czesto uzywasz tamponow? Musisz z nich zrezygnowac

Gość gość
2 oszołomy, fetyszysci i zboczeńcy się zebrali. :/ Autorko dobrze byłoby skonsultować to z lekarzem. To nie musi być nic groźnego. Nie każda miesiączka musi być taka sama. Ale warto sprawdzić czy to nie jest wynik jakichś zaburzeń hormonalnych. Krwawienie po stosunku może się też pojawiać w przypadku nadżerki.

Gość gość
Dzięki za odpowiedź :)