Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sukienka... prosze o pomoc!!!

Polecane posty

Gość gość

Więc chodzi o to ze wczoraj kumpel wysłał mi zdjęcie sukienki która chce rzekomo albo i naprawdę kupić koleżance.... napisałam mu ze jet śliczna i z całą pewnością jak ma duże piersi to będzie w niej super wyglądać... wtedy on zapytał jakie ja mam... a nic nie wspomniał juz o koleżance.. nwm co mam o tym myśleć... ta sukienka naprawdę ma być dla koleżanki czy dla mnie?? Wiem ze się mu podobam a nawet z 2 tygodnie temu kazał mi przemyśleć żeby było coś więcej pomiędzy nami... naprawdę nie wiem co o tym sądzić

Gość gość
Na sto procent to dla Ciebie :D

myślimy że nikomu nie kupi sukienki, nigdy nei miał takiego zamiaru. Pewnie laska na zdjeciu była seksi i chciał pokazać co go kręci, tzn. seksowna laska w tego typu sukience.

Gość gość
:D tylko problem w tym że on ma dziewczynę xd aleee wiem ze chciałby ze mną spróbować bo sam ostatnio to powiedział... mam to "przemyśleć " xd

i Ma nadzieje że teraz też się tak zaczniesz ubierać ku jego przyjemności. Ale sama, on ci nic nie kupi złotko, tlyko wskaże jak powinna wyglądać seksi lala.

No to przemyśl to. Tanie chwyty, faceci często sugerują jacy to oni nei są chojni i dobrzy dla swoich kobiet, zeby zdobyć głupią lalę ;)

Gość gość
Ma laske, kręci z tobą i chce kupic sukienke jeszcze innej koleżance? Ile Wy macie lat 14?

Gość gość
Nio albo i tak... tylko wiem, ze często robi swojej dziewczynie jakieś prezenty... A w sobotę mamy iść razem na koncert... dziś powiedziałam mu ze jeszcze się nad tą imprezą zastanowię to kazał mi przyjść ze bd fajnie ze Potanczymy I wgl

Ewidentnie facet śmierdzi na kilometr. Nie wiem po co bawisz się w te jego gierki, to taki typ próbujący się dowartosciować, a może i szukający łatwej na boku.

Gość gość
Naprawdę nie wiem... :/ A co do ubierania... chodzę tylko w sukienkach :D

"Naprawdę nie wiem... :/ " Widać że nie wiesz. Trzeba mu było napisac jakie masz cycki, ba! pokazać. A co tam ze ma dziewczynę w koncu "kazał mi przemyśleć żeby było coś więcej pomiędzy nam", tak zachowuje sie zakochany facet a nei taki, który chciałby wymieć obecna dziewczyne na lepszy model czy kogoś na boku. Podobanei się to TYLKO podobanie. Gdyby mu zależało nei traktowałby cie jak koła zapasowego w lepszym stanie.

Gość gość
Może trochę milej mogłaś /mogłeś to napisać... może to i dziwne ale naprawdę ma to coś chłopak... A to ze ma dziewczynę to trochę mało wazne jest... sam powiedział ze chce z nią zerwać

Gość gość
Moglas /mogłeś to trochę milej napisać.... naprawdę chłopak ma to coś.... a to ze ma dziewczynę to dla trochę mało ważne... sam powiedział ze chce z nią zerwać..

"A to ze ma dziewczynę to trochę mało wazne jest... sam powiedział ze chce z nią zerwać" Jakaś Ty naiwna. :O "Może trochę milej mogłaś /mogłeś to napisać" Facet moze do ciebie pisać: jakie masz cycki, ale jak ktoś obcy napisze to obraza boska. Jesteś zaślepiona, podoba ci sie facet i go tłumaczysz, nie widzisz, wybaczasz, z boku wygląda to ewidentnie.

Gość gość
To co ma teraz według Ciebie zrobić??!

"To co ma teraz według Ciebie zrobić??!" 1 Nabrać dystansu. 2 Przeanalizować na spokojnie jego zachowanie. 3 Zastanowić się czy chcesz wchodzić w relację z nim. 4 Jeśli tak (wiem że na tę chwilę jesteś na tak) - to być trudną do zdobycia, tak żeby facet pokazał że mu zależy, na tę chwilę jego zachowanie temu przeczy. Powiedzieć "Lubię Cię, chętnie bym cie bliżej poznała, ale ja tak nie umiem, być nieuczciwa i spotykać się za plecami twojej dziewczyny." I wtedy albo zaryzykuje albo pokaże ci gdzie cię ma. 5. jesli nie (sugerowane rozwiązanie ale wiem że nie wybierzesz go) - olać gościa, nie rozmawiać z nim, bo on sobie tylko tymi rozmowami podbudowuje ego, że ty na niego lecisz, a to żałosny flirt, bo co to za flirt w stylu: jakie masz cycki? - uwłaczający kobiecie, jej godności.

Gość gość
Gdy tylko powiedział mi czy chce coś więcej od razu mu napisałam ze nie chce być nieuczciwą wobec tej dziewczyny... I wlasbie wtedy on napisał ze mam się nią nie przejmować ze chce z nią zerwać ze się im nie uklada

"I wlasbie wtedy on napisał ze mam się nią nie przejmować ze chce z nią zerwać ze się im nie uklada" CZYNY a nie puste słowa. To takie gadanie, jak facet chce zerwać, to zrywa a nie żali się przysżłej dziewczynie że im sie nie układa i chce zerwać. Tak mówią żonaci swoim kochankom.

Gość gość
No w sumie masz rację.... a co z ta sobotnia impreza?? Iść?

Nie widzę powodów żeby nie iść na imprezę. Rozważyłabym jednak towarzystwo. On będzie chciał tańczyć, czytaj: zbliżyc się do ciebie.

Gość gość
No tak.... A z drugiej strony.. tańczyć normalnie ok... obmacywac się nie daje.. :D no i w sumie rozpoczecie wakacji pasowaloby uczcić xd

Gość gość
fikuMikuu Autorko nie słuchaj tych rad kafeteryjnej frustratki, która nie podoba się żadnemu facetowi i nie może znieść tego, że inne kobiety traktowane są przez mężczyzn inaczej.

Gość gość
Obrońca?? Nie jestem łatwa... tylko po prostu nie wiedzialam co mam o tym myslec

on będzie cie zarywał, zbliżyc sie moze oznaczać obmacać albo po prostu zbliżyć się w sensie nie fizycznym, na bank będzie flirtował i próbował cie poderwać.

"że inne kobiety traktowane są przez mężczyzn inaczej." no tak traktowanie w stylu jakie masz cycki, nei układa mi sie w związku ale nie rzucę byłej póki nie będę z tobą, bo przeciez nie jestem frajer żeby zostać z niczym ... jest czego zazdrościć.

Gość gość
Tak naprawdę nawet nie wiem czy w końcu sa dalej razem czy nie...

"Tak naprawdę nawet nie wiem czy w końcu sa dalej razem czy nie..." To mi wygląda na manipulację, mydlenie oczu. Normalny facet jak mu się kobieta podoba to wyraźnie mówi: jestem wolny, zerwałem. A nie półsłówkami, nie mąci.

GDyby podoabał ci sie facet i byłabyś wolna to nie powiedziałabyś mu o tym w rozmowie? Mówiłabyś półsłówkami ze się nie układa i pewnie zerwiecie. Rozumiem że liczysz że może w międzyczasie od sugestii zerwał, ale to myslenie życzeniowe, które nie ma nic wspólnego z faktami.

Gość gość
:/ W sumie racja... muszę z nim poważnie porozmawiać po prostu

":/ W sumie racja... muszę z nim poważnie porozmawiać po prostu" Widać że ci bardzo zależy, ale nie daj sobie wcisnąć kitu.