Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boicie się wojny?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja się nie bałam ,ale zaczynam troche :O jak juz manewry NATO sie zaczeły to zły znak...

Gość gość
Wojna będzie przez PIS

Gość gość
przez jaki pis i jaka wojna wam rozum odebralo? kompletnie?

Gość gość
Koorfa manewry i natowskie i rosyjskie sa co roku a wy panikujecie tak jak wam zagrają media :o

Gość gość
Ja sie boje wojny w Europie, bo Rosjanie sa coraz bardziej agresywni a NATO otacza ich coraz bardziej. W razie konfliktu Polske zmiota z powierzchni ziemi i jak zwykle nikt nam nie pomoze.

Gość Laura2777777
21:18- Na Polske jak zawsze w historii wszyscy sie wypną tyłkiem w razie czego, to co z tego, że jest w NATO, zawsze było tak, ze jak przyszło co do czego Polska musiała sobie radzic sama A Putin o tym swietnie wie. On raczej nie bedzie atakował tych silniejszych panstw tylko takie jak Ukraina, Polska, Rumunia itd

Gość gość
Ja sie boje wojny w Europie, bo Rosjanie sa coraz bardziej agresywni a NATO otacza ich coraz bardziej. W razie konfliktu Polske zmiota z powierzchni ziemi i jak zwykle nikt nam nie pomoze.

Gość gość
Duda spieprzył na urlop, jego hołota broni tego dupka,żenada

Gość gość
Polska ma fatalne polozenie geograficzne. Wlasciwie tego kraju nie powinno byc. A jest wbrew wszystiemu.

Gość gość
a amerykanom niby wojna nie jest potrzebna? sa zadluzeni na kikadziesiat pokolen do przodu

Gość gość
też prawda, ale nie wiem czy pomaganie Polsce im sie jakoś opłaci...

Gość gość
W d***e mam wojnę. Mam większe problemy.

Gość gość
ma być III wojna światowa - poczytajcie objawienia na str ostrzezenia.net wszystkie one się sprawdziły i sprawdzają na bieżąco... najpierw miała być - apostazja czyli powszechne odejście od kościoła potem ma być - III wojna światowa a po niej ma być głód na świecie poczytajcie o tym - warto już teraz robić zapasy żywności

Gość gość
PIS to najgorsza hołota niż wojna głupi naród cieszy wolną Polską

Gość gość
przpominam ze to komorowski jest prezydentem jeszcze nato nie ma szans z rosja to sa rozgrywki zeby poprawic ludziom humor polska iczy tylko 20 tys zołniezy wystarczy ze ruscy zrobia desant w moskwie to tyle było na paradzie 20tys rosja ma 2 tys głowic nuklearnych

Gość gość
Moze i NATO jest silniejsze, ale przy okazji z PL zrobia pustynie Gobi. Przeleca nad PL nawet sie nie zatrzymujac. Ten kraj nic nie znaczy w razie konfliktu.

Gość gość
Duda grzeje dupę na urlopie , bo Polskę ma gdzieś, marny prezydent zapowiada się

Gość gość
Nic go nieusprawiedliwia,że jest przed przysięgą, kiedyś też ucieknie , tylko winni tłumaczą się