Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość111

Najlepsza maska do włosów

Polecane posty

Gość gość111

Dziewczyny no właśnie jaka?? wiem jest pełno takich tematów ale są to stare dyskusje.. niektóre mają 9 lat:) a wiadomo zmieniają się maski, producenci.. włosy mam zniszczone. czekam na propozycje;)

Gość gość111
up

Gość gość
Witam dziewczyny. Polecam nowości z Avon. Intensywna kuracja z kompleksem Nutri5 albo od następnego katalogu maska upiększająca BB. A dla zainteresowanych współpracą polecam kontakt ze mną :) Zaufały nam miliony. Zaufaj i Ty. Zostań konsultantką Avon już dziś. Lubisz kosmetyki?Chcesz kupować je taniej?A może chciałabyś podreperować domowy budżet? Zostań konsultantką/Reprezentantem Avonu Poznaj korzyści płynące ze sprzedaży kosmetyków najwyższej jakości: dodatkowy zarobek bezpłatne dostawy kosmetyki tańsze od 20% do 50% 17 katalogów w roku szanse na rozwój zakupy w Centrum Obsługi Konsultantek oferty specjalne dla konsultantek bonusy,rabaty itp. Kontakt: 668 535 829 :)

Gość gość
Blog Anwen, zaczynając lekturę tutaj: www.anwen.pl/2011/11/pielegnacja-wosow-bardzo-zniszczonych.html www.anwen.pl/2013/02/wosowe-must-try.html A potem inne blogi "włosomaniackie", forum "pielęgnacja włosów" na Wizażu... I nie daj się nabrać na desperackie i żałosne spamerskie wpisy wyżej ;)

Gość gość
Dokladnie, olej spamerow. Ostatnio ponoenie zaczelam uzywac oleju kokosowego. Podgrzewam okolo lyzki stooowej, wsmarowuje wiekszosc w skore glowy a reszte we wlosy, nakladam recznik i rano zmywam. Wlosy w swietnym stanie. Tylko nie nalezy nalozyc za duzo bo potem trydno zmyc i znowu je przesuszasz myjac kilka razy. Musisz poeksperymentowac. I czytaj sklad szamponow. Unikaj tych z sodium laureth sulfate bo to mocny srodek myjacy. Wiekszosc go ma niestety. W Anglii jest seria szamponow i odzywek Naked bez tych siarczanow. Swietna tez.

Gość slonecznik97
jest dużo masek do włosów zniszczonych, ale ja Ci polecam maskę bananową Kallos, zawiera dużo witamin co jest ważne przy zniszczonych włosach, zawiera wyciąg z ekstraktu banana i oleju z oliwek, znajdziesz maskę w dobrej cenie na trena.pl, możesz śmiało korzystać marka Kallos jest sprawdzona

Gość anels
Ja tez wyprubowalam juz wszystko i te drogie i tanie ... w tym momencie mam chyba najelpsza maske na swiecie i jest tania jak barszcz. Ziaja do zniszczonych wlosów, pudełko ma jak krem , na prawde mam po niej takie wlosy ze szok!!! i oczywiscie szampon z tej samej serii www.sklep-biustonosze.pl

Gość anels
wypróbowałam*

Gość gość
Używałam tej maski , którą ktoś wstawił ze strony trena.pl. Jednak ja polecam maski Matrixa.

Gość gość
której dokładnie , bo chyba ba trena.pl też są produkty matrixa :)

Gość gość
U mnie bardzo dobrze sprawdza się maska firmy Pokrzepol. Kupiłam ją w dobrej cenie w sklepie http://sklep.profarm.com.pl/ i jestem bardzo zadowolona.

Gość gośćEliza
hej :) Moje problemy z łamliwymi i wypadającymi włosami ( chyba głównie zniszczone przez słońce i słona wodę po wakacjach za granicą..) skończyły się po miesiącu kuracji skrzypem polnym i pokrzywą :) Brałam bio silice w opcji max (ma więcej skrzypu niż normalna wersja) ;) Brałam bardzo regularnie i połączyłam to z bieganiem i ćwiczeniami. Polecam taka kurację :)

Gość skrzacik23
nikt jeszcze nie poruszył tematu masek do włosów farbowanych, znacie może Loreal Vitamino Color A-OX ze stronki http://i-styl.pl/maski-do-wlosow/3269-loreal-vitamino-color-a-ox-maska-przedluzajaca-trwalosc-koloru-500ml-3474630714861.html, maska jest bardzo dobra, rzeczywiście dzięki regularnemu stosowaniu włosy utrzymują dłużej swój kolor, są też błyszczące i mięciutki, a to chyba wszystkie lubimy, z pewnością do niej wrócę :)

Ja używam maski gloria już spory czas i serum z tej firmy, moje włosy mają się świetnie, maska wspomaga modelowanie więc nie użwam już prostownicy tylko suszę włosy na szczotce, kiedy chcę mieć proste, a jak chcę loki to zgniatam włosy. Dodam, że są mięciutkie w dotyku i błyszczą, maskę można kupić w auchan

Domowe maski do włosów są bardzo dobre, np. z żółtka jajka, przepisów jest wiele, zależy jaki efekt chce się osiągnąć;)

Gość gość
Fryzjerka mi powiedziała, że faceci łysieją, bo szorują ręcznikiem głowę po umyciu... smiech.gif Podrzucam ciekawe porady o tym jak dbać o włosy kręcone, by nie wyłysieć i nie mieć szopy na głowie: http://mlodzinadorobku.pl/jak-dbac-o-wlosy-kr econe/

Gość Sandrulka
Loreal vitamino kolor ;-)

Gość gość
Stapiz Sleek line repair

Gość gość
dla mnie niezawodne maski do włosów to wszystkie z kallosa ! płacę za nie mniej niż 10 zł w aptece Melissa ( zamawiam przez internet, a odbieram w ich aptece ). nakładam je tylko na końcówki włosów, żeby u nasady ich nie przetłuścić i dla mnie ta metoda jest bardzo ok

Gość gość
Zdecydowanie polecam ten kierunek - https://www.pro-sprzet.pl/blog/?p=1378 Kluczowa zawsze jest była i będzie jakość. Dopierasz porządką maskę, odpowiednio jej używasz, to wtedy nie ma prawa, aby cokolwiek działo się nie tak. Wszystko będzie w porządku.