Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce mi się żyć

Polecane posty

Gość gość

myślę, że już zawsze będę sama ;( Podobam się facetom, ale trafiam na skrzywdzonych debili zawsze ;( Mam tego dosyć, nie chce mi się żyć

Gość gość
Potrzebująca, a ile masz lat ?

Gość gość
do Psychodelirium; Masz rację, facet przez którego teraz płaczę na pewno nie dałby mi szczęścia, ale bardzo mi brak rozmów z nim i wiem, że on już kogoś ma. To mnie zabija, boli mnie żołądek...

Gość gość
do Psychodelirium nawet nie wiesz jak bardzo chcę wierzyć, że będzie tak jak piszesz, że Bóg kogoś ma dla mnie, chce mi się tylko płakać. Mam około 30 lat, więc swoje już przeżyłam.

Gość gość
Żyj sama dla siebie. Ja żyje sam dla siebie, zawsze sam i daje radę.

Gość gość
jesteś całkiem sam? Nie wierzę...

Gość gość
tu nawet nie chodzi o samą samotność tylko o ból zapominania, okropnie się czuję

Gość gość
Dziewczyno ja też mam kłopot z depresją, ale nie poddaję się:), uwierz w siebie, nie mam chłopaka, ale wspaniałych rodziców, masz jakieś zainteresowania?

Gość gość
Jestem sam jeżeli chodzi o związki i zawsze sam, tzn nigdy w nim nie byłem.

Gość gość
Tak, mam zainteresowania, bliskich ludzi, ale czuję w tej chwili straszny ból zapominania, nie mogę oddychać

Wiek nie jest żadnym wyznacznikiem, a jeśli pragniesz kochać to może nie spotkasz kogoś dziś, jutro, ani w czasie, kiedy najbardziej będziesz tego potrzebowała tylko wtedy, kiedy wszystko Ci się uspokoi w głowie i będziesz zadowolona, zwykle tak jest, że szczęśliwy człowiek przyciąga ludzi jak magnes, nic tak nie kusi, jak naturalność i wewnętrzna radość, bo ludzie chcą czuć to samo i myślą, że to się lokuje w człowieku, który może to na innych przelać, zarazić ich albo ich tego nauczyć, nie do końca tak jest, ale tak się myśli.

Gość gość
dlaczego nie byłeś nigdy w związku? A chciałeś?

Gość gość
warto się m/odlić o dobrego męża jesteś tego warta :) a teraz te przemijające cierpienia poświęć Panu J/ezusowi

Gość gość
Psychodelirium, masz oczywiście rację, ja taka jestem wśród ludzi, raczej nie narzekam na brak ludzi wokół siebie, ale wiesz, muszę zapomnieć o konkretnym człowieku, to zawsze wymaga czasu i boli ;(

Gość gość
Kompleksy, dawniejszy trądzik, blizny po nim. No i ogólnie to nie miałem z kim konkretnym, brak ciekawych dziewczyn, kobiet.

Gość gość
kto się n/awróci ten się nie smuci :) warto - dla spokoju serca i radości dus/zy się n/awrócić :) bo jesteś tego warta :)

Gość gość
Proszę Boga już od dawna... Mam nadzieję, że w końcu mnie wysłucha

Gość gość
Wiem co to jest ból psychiczny, przez sześc' miesięcy tak się czułam, leczę, teraz jest lepiej , uda się tobie również tylko uwierz w siebie:), lubię czytac', to sprawia mi radośc'

Gość gość
i jesteś tego warty :)

Gość gość
kocham Boga

Gość gość
Rozumiem, jeszcze spotkasz fajna osobę.

Nie myśl o tym w ten sposób, że musisz zapomnieć, bo i tak go nie zapomnisz tak do końca nigdy, lepiej próbować zrozumieć, bo to może zaprowadzić do wniosku, że w gruncie rzeczy jest to osoba nie do końca taka, za jaką ją uważasz, więc tak naprawdę konkretna postać, na której Ci zależy to nie on, to ktoś w głowie, kto może istnieje ale jeszcze go nie znasz.

Gość gość
Psychodelirium, bardzo Ci dziękuję za te słowa, bardzo mądra/y jesteś