Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanam

Brak ochoty na seks

Polecane posty

Gość załamanam

Jestem z mezem od 11 lat. Nasze zycie seksualne jak i inne ukladalo sie od poczatku super. Lubilismy sie kochac, czest i namietnie. Fakt nigdy nie mialam orgazmu pochwowego tylko łechtaczkowy. Nie przeszkadzalo ani to mnie ani mezowi. Zawsze czuly i delikatny.Nie byly dla niego wazne odczucia "meskie" ale wazne byly tez te co ja czuje i czego potrzebuje. Po pierwszym porodzie sytuacja sie zmienila, troche spadlo checi, ale dalej bylo na wysokim poziomie. Porod ciezki. Depresja. Ciaza druga do 20 tyg pod gorke. Brak checi na cokolwiek zwiazane z dotykiem. Warczalam wrecz na meza, objac czy przytulic nie mogl. Ciaza byla planowana i oczekiwana. Potem bylo dobrze, seks ok. Po ciazy juz totalnie sie zniszczylo. Fakt porod szybki ale komplikacje. Po jakims czasie mimo zmeczenia seks byl, oczywiscie gorszy w odczuciu niz przed ciazami ale dalej zadowalajacy. Teraz jest tragedia. Potrafie miec chec, ale jak dojdzie do zblizenia mam wstret, boje sie ze nie podolam, boje sie a raczej wiem ze nie uda sie , nie bede nic czuc. Maz dwoi sie i troi by bylo mi dobrze a ja nic nie czuje. Coraz bardziej sie blokuje i nic z tego nie wychodzi. Niby chce, w glowie siedza mysli sprzed kilku lat ale boje sie zaczac by nie wyszla z tego klapa.Nawet pieszczenie samej łechtaczki czy to w czasie seksu czy nie nie podnieca mnie. Czuje tak jakbym po kolanie sie smyrała. Oczywiscie po jakims czasie dojdzie do orgazmu ale nie jest w pelni satysfakcjonujacy. Czuje sie tak jakby to bylo na sile. Kiedys lubilam pieszczenie piersi obecnie nic nie czuje. Fakt zmienily one rozmiar . Czuje jakby cale czucie mi sie rozciaglo na skorze. Tak samo w pochwie, zero reakcji. Nawet kupilam sobie leki na podniesienie libido, do tego inne zabawki( wibratory, nakladki, zele) a ono ani drgnelo. Maz czeka nie namawia, stara sie jak moze, adoruje a mnie to coraz badziej dobija. Niestety nie mamy babc, ciociow gdzie dzieci by poszly na " wakacje" bysmy my mogli poczuc sie jak nowonarodzeni. Kilka razy dzieci byly poza domem ale nie udalo sie ze tak powiem na zawolanie miec ochoty na sex. Szans na wyjazd wspoly bez dzieci nie mamy jak uskutecznic. Staramy sie miec wieczory wspolne ale niestety nic nie daje. Najlepiej to bym swoje cialo wymienila na nowszy model albo wstawila nowe receptory nerwowe. Teraz czesto placze i boje sie ze to wszystko co jest miedzy nami sie skonczy. Poza seksem jest naprawde dobrze. Zastanawiam sie co zrobic by choc troche bylo jak dawniej.

Gość mega gość nr 1000
Rodziłaś naturalnie ? Byłaś cięta w kroczu, czy też samo popękało w czasie porodów?

Gość gość
Nie przejmuj się ja z baba jestem 3 lata I Nic raz w miesiacu ciagle migrnana itp

Gość gość
Idź do seksuologa, ten problem sam się nie rozwiąże a tylko pogłębi jak będziesz się zmuszać.

Gość załamanam
Tak byłam nacinana,peknieta tez do o***tu. Porody szybkie.Dzieci powyżej 4kg. Maz uwielbia mnie taka jaką jestem.nigdy nie powiedział że jestem nie akcyjną kobietą. Patrz na mnie tak jak przed laty. Ja zresztą też tylko ten sex jest porażka. Kiedyś uwielbiałam. Maz mówi że on poczeka i bedzie sie kochał wtedy kiedy ja bede że też chce. Też pewna pomyślałam o wizycie u seksuologa bądź psychologa.

Gość gość
Jak dalej tak będzie to facet pójdzie do burdelu, tylko wspominam aby nie było niespodzianki. A Ty, baba spełniona, zaciążyła pare razy, misja wykonana to na co takiej seks, proste.

Gość załamanam
No właśnie nie proste.No chce to zmienić.mi też brakuje, naprawdę jest z tym źle.