Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę mieć jakieś zaburzenie psychiczne?

Polecane posty

Gość gość

Dobry wieczór. Jestem nastolatką i od kilku miesięcy borykam się z pewnym problemem. Chodzi o to, że czasem się zachowuje normalnie optymistycznie głównie w szkole, ale jak przychodze do domu narasta we mnie silne poczucie smutku i czuje się jak śmieć. Warto też wspomieć, że mam psychopatyczne zapędy. Nie pochodzę z patologicznej rodziny. Czy to możliwe żebym miała coż nie tak z moją psychiką? Proszę o szybką odpowiedź.

Gość gość
Psychopatyczne zapędy? Co masz namyśli?

Gość gość
W wieku nastoletnim często tak jest i wiele osób w Twoim wieku ma taki sam lub podobny problem. Też to przechodziłam- wśród znajomych w szkole lub na imprezie czułam się taka szczęśliwa, spełniona, przebojowa a gdy przychodziło co do czego i np. cały weekend spędzałam w domu bo znajomych nie było to od razu nachodziły mnie myśli, ze jestem sama, pewnie nikt mnie nie lubi, jestem beznadziejna itp. Dodam że moja kumpela też tak miała, z tym że miała jeszcze gorsze stany przygnębienia niż ja i w końcu poszła z tym do psychologa. Pani psycholog z nią pogadała, ogólnie była u niej z 2 razy a i tak zrobilo jej się lepiej :)

Gość gość
brakuje ci milosci :)

Gość gość
Najprawdopodniej po prostu hustawka hormonalna. Wiec raczej do endokrynologa niz psychologa.