Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy! :(

Polecane posty

Gość gość

mam trudną sytuację ...mój chłopak jak chcę się spotkać z jakoś koleżanką , przyjaciółką robi mi afery bo uważa te osoby za patologiczne i że nic nie osiągną w życiu (a wcale tak nie jest )... A myśli tak bo kilka razy poszłam z nimi na piwo (mam 16 lat )... Jak ja nie mogę się z nim spotkać to od razu pisze do swoich koleżanek i wychodzi z nimi na piwo albo gdzieś (on ma 18) a ja jak on nie może się ze mną spotkać i chcę się z kimś spotkać to robi mi afery :( i mówi że stanę się patologiczna ale ja potrafię powiedzieć Nie , nie chcę ale on tego nie rozumie :/ co robić ? :(

Gość gość
Co za idiotka, naucz się pisać. Niczego z tego co napisałaś wywnioskować nie można.

Gość gość
Ten związek nie ma przyszłości, jesteście zbyt młodzi i to wszystko do czasu. Szkoda czasu na takiego szczeniaka co umawia się z innymi pannami a ma swoją. Ty nie spotykasz się z kolegami? Jak się siebie kocha, to się nie umawia z innymi płci przeciwnej.

Gość helllllp
naucz sie czytać ze zrozumieniem ;) polecam (y) nie spotykam się :-/ bo ja bardziej trzymam z dziewczynami w sensie w klasie normalnie gadam z kolegami ale nic więcej . A on ma przyjaciółki i dlatego z nimi się jak coś spotyka :-/ nie dlatego że mnie nie kocha! bo wiem że mnie kocha bo to czuć i nie raz nam mówili że widać że się bardzo kochamy....ale On kiedyś nie zabraniał mi się z nimi spotykać :/ może teraz zabrania bo ma je za kretynki :-/ ale co ja mam zrobić żeby się spotkać z przyjaciółką którą znam 14 lat a tak teraz mało piszemy i w ogóle się nie widujemy :( bo on myśli że moje przyjaciółki to są patologiczne ale nie są :-/ co ja mogę zrobić żeby spotkać sie ze znajomymi ale nie mieć żadnych afer? :/ nie chcę go stracić :(