Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćs

Lato i problem

Polecane posty

Gość gośćs

Na kafeterii można znaleźć odpowiedź na każdy problem więc i ja napiszę :D Kupiłam sandały, wygodne itd ale mierząc w sklepie nie zwróciłam uwagi na jedną wadę. Gdy chodzę to stopa się "odrywa" od sandałka i powstaje dźwięk plaskania :O więc gdy idę non stop słychać plask plask plask... Czy da się coś z tym zrobić? jakiś krem na wkładkę lub na stopy? Od razu mówię, że jak buty wypróbowałam nie bylo gorąco a więc stopy nie były spocone.

Gość gość
idz i oddaj te buty,tak to jest jak sie kupuje tanie sandaly ,doloz 30?zl i kup cos lepszego zeby ci nie skrzypialo jak idziesz

Gość gość
tu nic nie skrzypi - czytać ze zrozumieniem nie potrafisz? ps. buty kosztowały 200zł a i tak dzięki promocji więc nie mam zamiaru dokładać 30zł bo to dla mnie i tak już duża kwota.

Gość gość
Może talk,puder ?

Gość gość
To jest symbol lata :) klap klap klap dziewczyny buziaki

Gość gość
O tym nie pomyślałam :P Ale teraz się zastanawiam czy tego talku nie będzie widać? Sandały są czarne.

Gość gość
dobra, używałam talku z farmony i przez cały dzień latania stopa sie ani razu nie przykleiła do buta. Dzięki ci gościu za podpowiedź bo byłam zbyt głupia by na to sama wpaść a bardzo mi pomogleś/laś! :)