Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem... :((

Polecane posty

Gość gość

kilka lat temu pamiętam jeszcze jak byłam z facetem to gdy nam sie nie układało w bezradności na necie szukalam pomocy trafilam na taki sposób jakiś z urokiem i ja wtedy to zastosowalam ale nie tak jak tam pisało..bo czegoś nie dodalam bo nie miałam i oczywiście i tak to nie zadziałało bo się rozstaliśmy tak czy siak i już nie jesteśmy razem 3 lata ponad, wyspowiadałam się z tego co zrobiłam dawno ale teraz dopiero tak sobie zdałam sprawę jaka ja byłam głupia ze wogóle po coś takiego sięgnęlam..byłam strasznie zdesperowana..i bałam się ze go stracę, ze on za mało mnie kocha itp.. teraz poprostu boję się ze jak będę z innym to ze znowu mi.odbije i ze ponownie będę zdesperowana i zrobię takie głupstwo...choruje na nerwice i zawsze wszystkim się przejmowałam na zapas i się bałam...teraz właśnie jest to samo...strasznie jestem przygnębiona ze jak mogłam.wogóle się do tego posunąć...ze to taki wstyd..i przed sobą i przed Bogiem..chciałabym wymazać z pamięci ten sposób na ten urok ale wiadomo ze się nie da...przez to się boję... :( im wiecej o tym myślę tymbardziej...:( niedawno poznałam chłopaka...zakochałam się w nim on do mnie też coś poczuł ale gdy przypomnialam sobie to co zrobiłam kiedyś i ze pamiętam ten sposób to się przeraźiłam...i odechcialo mi się związku, miłości...bo się panicznie boje ze mi.odwali kiedyś i go skrzywdze tym :( a tego nie chce.. co ja mam zrobic:( do tej pory nie myślałam o tym było ok ale teraz jak.poznałam kogoś to przypomnialam sobie co było kiedys no i się boje..

Gość gość
co za masakra, najlepiej idz do psychiatry. Szybko i do bardzo skutecznego... Tacy ludzie istnieja w 21 wieku? zaczynam sie bac...

Gość gość
a powiedz mi jak sie taki urok odprawia ,czemu sie boisz tego skoro tamten odszedł to znaczy że te twoje uroki nie działaja , wiec niema czego sie bac ale jezeli to ci doda pewnośi to czemu nie , tylko mam nadzieje ze to nie ten z krwia menstruacyjna bo szkoda chlopaka

Gość gość
no dlatego się boje ze znam ten sposób poprostu się boje tej wiedzy...ze kiedyś użyje ze mi coś odwali...:( tak, to ten o którym piszesz... czemu szkoda skoro z nim nie jestem już trzy lata..i on tego nawet chyba nie wypił..

Gość gość
poza tym ja to zrobiłam też nie tak jak trzeba bo to się nie robi ze sama ta no tylko jeszcze coś się dodaje...i ja tego czegoś nie dodałam ale pamiętam co trzeba dodać i tego się boje bo ta rzecz jest niemalże pod ręką..ja się boje na zapas...oczywiście teraz ze się boje to świadczy o tym ze nie zrobię ale co jak wylecze nerwice i nabiore odwagi :( wiem ze teraz mam już inne myslenie niż kiedyś ze jestem świadoma bardziej ale się poprostu boję