Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy już nie zaufam żadnej kobiecie.

Polecane posty

Gość gość haha
weż brzydką i grubą wtedy na pewno cie nie zdradzi bo nie będzie miała z kim haha

Gość gość haha
Przecież z kimś muszą się Kufić? ciekawe z kim haha

Gość gość
A faceci to co? Swiete krowy? Nie chce umniejszac kobietom bo tez daja popalic ale faceci to zboczone swinie. Potraficie tak zranic,ze odechciewa sie wszystkiego.

Gość gość
Własnie te brzydsze lub grubsze maja wyzej d**e niz sraja.

Gość gość
E nie wierze ze brzydkie i grube wyżej s*ją niż d*pe mają...nie mają powodu.No ale ja jestem kobietą wiec nie wiem jak się zachowują. Nie wiem skad u was taka opinie ze wszystkie lecą na kasę? ja np. nie laciałam, oboje zaczynalismy od zera dopiero teraz nam się dobrze powodzi..

Gość gość
Popieram w pełni autora, baby to chuje nic tylko wyruchac i zostawic, pierdolone gadziny łamiące uczucia normalnym facetom :D Teraz będę zwykłym zimnym skurwysynem bo mam dośc poprostu, kazda odgrywa tą samą jebaną szopkę bo kiedyś jakiś facet jej coś zrobił, a pierdole to, mi tez nie jedna dziewczyna zraniła uczucia ale nie wyzywam się tym na innych dziewczynach.. do czasu to juz jest przegięcie pały

Gość gość
i ja jej nie kochałem.. jasne jasne.. tyrałem jak dziki wół nawet jak chory byłem... a ona zwyczajnie sobie na imprezki chodziła jak gdyby nigdy nic a jak chciałem ja gdzieś zabrać to nie może bo tamto bo mamusia jej nie pozwala aha a na imprezki jakoś pozwala w końcu szlak mnie trafił i zerwaliśmy bo ile można...

Gość gość
a po za tym z jej rodzicami było coś nie tak.. ciągle problem do mnie ciągle o coś problem że mało zarabiam że nie utrzymam dziewczyny a w ogóle wróg numer 1 bo mnie muszą na oczy widzieć wgl . Wydaję mi się że jak ni mnie już widzieli to już im nie pasowałem. jak przekraczałem próg ich domu to już źle zrobiłem. wgl jak szedłem za rękę albo jak pocałowałem dziewczynę to już zrobiłem źle bo pewnie o jednym myślę .. chore..

Gość gość
I stwierdziłem dość mam tego nie będę się dostosowywał do humorków jej matki . Teraz niech szuka księcia na białym koniu dla swojej córki.. przecież taka idealna rodzina :D