Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Golenie pach jest takie pedalskie

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego mamy tyle p**d golących pachy. Pachy golą homoseksualiści. Facet to facet, a nie jakiś homo. Cipke sobie jeszcze ogólcie, jak pachy golicie.

Gość gość
wakacje sie zaczely i g****o wylazło z nory :O 🖐️

Gość gość
Jestem zwolennikiem wszelkiego zarostu i podoba mi się gdy kobieta ma go na nogach, pod pachami no i tam w miejscu ... Ale w dzisiejszych czasach rzadko taką trafić.

Gość gość
Ale akurat tu autor ma rację. Wydepilowany dorosły facet wygląda jak pedał .

Gość gość
Też bym pobawił się z dziką mocno owłosioną

Gość akimke
nie ogolnone pachy walą cebulą na kilometr :o🖐️

Gość niiehomo
To nie zarosniete pachy walą na kilometr tylko niedomyty siusiaczek debile.

Gość gość
Higieniczne to częste mycie. Depilacja to moda. Pamiętam te czasy kiedy kobiety nosiły futerka i jakoś wtedy nie miały tylu infekcji i grzybic. To że wam padło na głowy to nie znaczy że nam też musi.

Gość gość
W ogóle pedalstwo jest ostro promowane, niedługo w szkołach będą kazali małym chłopcom sobie w d**e wkłądać.

Gość gość
Pedalskie to może być np. golenie nóg. Golenie pach jest po prostu kwestią estetyki i higieny. Faceci często nie czują sami od siebie smrodu potu, ale niestety czuje otoczenie :) Faceci z buszem pod pachami są raz, że obleśni, a dwa - jak mówię - bardziej i szybciej się pocą, czyli bardziej śmierdzą.

Gość gość
Chłop swoje a głupia p***a swoje. Zrozum kretynko że tacy mężczyźni muszą się tylko częściej myć i już. Wam to już od pomysłow koncernów farmaceutycznych całkiem mózgi podepilowało.

Gość gość
Mi się nie podobają ogoleni... Tacy zniewieściali mi się wydają... Jeszcze pachy przełknę ale np klata wygolona... Nieee, to nie dla mnie.

Gość gośćpachnacapaniMerle
Ale pierdo#licie farmazony! Skoro golenie pach jest "pedalskie" to smierdzacy potem facet (bo nie ukrywajmy, pocicie sie bardziej cuchnaco niz kobiety) jest po prostu smierdzielem! Nie wyobrazam sobie przytulic sie do mojego faceta gdy ma takie wodorosty pod pacha! Futrzaki zasrane! Smierdzcie sobie dowoli tylko sie pozniej nie dziwcie, ze Wasza kobieta rozglada sie za pachnacym i wyzelowanym lalusiem! Bo z takim tokiem Waszego myslenia to Oni wygrywaja. O ile oczy mozna zamknac lub sie odwrocic i nie patrzec to przestac oddychac sie nie da! Smierdzace capy!

Gość gość
Jasne i ty się na pewno częściej myjesz, prymitywku. A od co drugiego latem wali potem na km :) Taki busz to nawet ciężej jest dokładnie umyć i raczej wątpię żeby faceci to robili porządnie.

Gość gość
Idź do tego swojego pedzia w rurkach i japonkach i nie p*****l. Mam dobry antyperspirant i jakoś żadna z moich byłych ani obecna nie odwracała nosa. Ale nie głupia tępaczka wyczytała na wizażu że facet ma sobie jaja golić i pieprzy 3 po 3. Pamiętaj dziewczynko że facet nieowłosione jaja ma tylko do max 14 roku życia.

Gość Entuzjastkaa
Wygolone pachy u mężczyzny są ok. Za to na klacie ma być dywan :D

Gość gość
jawohl & yes sir

Gość gośćfsadfas
Ja raz tylko goliłem jaja jak miałem operacje na jaja.

Gość gość
To się nie liczy . Ty jako eunuch nie liczysz się jako facet.

Gość gość
nie musiały czytać tępy kretynie, tylko wolą ogolone pachy i uważają takie za bardziej estetyczne owłosione pachy są po prostu obleśne i tyle rozumiem, że ty byś chciał owłosioną kobietę, która w ogóle się nie goli?

Gość gość
mój mąż nie golo i pach nie smierdzi bo uzywa antyperspirantu i sie po prostu myje

Gość gość
rozumiem, że ty byś chciał owłosioną kobietę, która w ogóle się nie goli? xx Jak się będzie często myła i nie doprowadziła się do karykaturalnego stanu to tak . Karykaturalnego bo niestety czym częściej się golisz tym silniejszy masz zarost.

Gość gośćads
Ja tam mam koleżankę mocno owłosioną i jest sexy.

Gość gość
zrozum, że busz pod pachami nie wygląda ładnie ani u kobiet ani u facetów

Gość gość
Fuj... Nie wyobrazam sobie, zeby moj facet mial wlochy pod pachami :/ smierdzace, obrzydliwe, wiszace wlochy. jest XXI wiek ludzie, o higiene trzeba dbac, we wlosach sa bakterie...

Gość gość
faceci powinni golic twarz, pachy i czesci intymne

Gość gość
Faceci powinni się myć, a nie jakieś pedalskie golenie pod pacha.

Gość gość
Ja golę nogi i co w tym złego.

Gość Gość

Uważam, że facet powinien mieć owłosione pachy. I nogi też. Za to klatę i brzuch moim zdaniem powinno się depilować. Jak ktoś ma sześciopak to będzie dużo lepiej to wyglądało. A co do smrodu potu to wystarczy się dobrze umyć i ewentualnie dodatkowo popryskać się perfumami i po problemie. Dziękuję za wypowiedź.