Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Natrętna

Polecane posty

Gość gość

Witam. Powiedzcie mi jak poradzić sobie z dziewczyną która ubzdurała sobie naprawde bez powodu że zostawie dla niej żone i dziecko? Traktowałem ją jak koleżanke, miała problemy więc starałem si,ę ja wesprzeć ale nic poza tym! Nie dałem żadnego znaku że mogłoby cos między nami być a ona teraz wymyśla że chodze po knajpach i upijam się bo nie mogę znieść że nie jestesmy razem, albo że moja żona chciała ja pobić. Posuneła sie też do tego że wysyła mojej żonie smsy w których pisze jako anonim że nie kryje sie z romansem z nią. Na szczęście żona wie o wszystkim od początku ale ona mówi tak do ludzi którzy mnie znają boję się co jeszcze wymyśli.... jak ją spławić raz na zawsze?

Gość gość
A ważne pytanie, przespałeś się z nią? bądź robiliscie coś erotycznego? To daje sygnał dla niej, że może być coś więcej. Ile ta dziewczyna ma lat że nie pojmuje że nic z tego? Po co w ogóle zadajesz się z innymi babami skoro masz żonę? Masz za to nauczkę. Pilnuj swojego gniazda, a jak chcesz psiapsiółki, to się rozwiedź i nie niszcz dłużej życia swojej żonie.