Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19Patkaa97

Mój chłopak jest niepoważny!

Polecane posty

Gość 19Patkaa97

Jesteśmy razem od grudnia 2013 (poznaliśmy się w lipcu 2013 na spotkaniu klasowym przed rozpoczęciem liceum), mamy po 18lat. Kocham go strasznie ale czasem boję się że wykituję. On nie wie co to odpowiedzialnosć, ogarnięcie. Ja też jestem bardzo rozrywkowa i towarzyska i na początku związku wcale mi nie przeszkadzał jego charakter a nawet myślałam że jesteśmy bardzo podobni. Tyle że on cały czas jara zioło, zadaje się z niezbyt dobrym dla niego towarzystwem które tylko bardziej go stacza...Czasem potrafi cały dzień nie odbierać telefonu i wtedy wiem że siedzi gdzieś z kolegami naćpany czy nawalony. Ale następnego dnia przyjeżdża pod mój dom z kwiatami czy też ostatnio przyjechał z tortem (!) i przeprasza, zapewnia że kocha... A ja zawsze się na to łapię ;( Na początku roku myślałam, że jestem w ciąży, spotkaliśmy się i powiedziałam mu że spóźnia mi się okres. Panikowal bardziej niż ja, w końcu trzasnął drzwiami i pojechał do domu bez pożegnania. Po jakichś 2 h zadzwonił, powiedzial że musiał dojść do siebie, przeprosił i zapewniał że nigdy mnie nie zostawi, że razem sobie poradzimy itp.Na szczęście dostałam okres następnego dnia.Wiem jak to wygląda z waszego punktu widzenia ale on jest naprawdę kochanym i wrażliwym chłopakiem. Kręci się wokół niego sporo naprawdę ładnych dziewczyn a jeszcze nigdy mnie nie zdradził ani nawet nie dał powodu do zazdrości. Kocham go ale czasami już nie wytrzymuje.

Gość gość
Całkiem spoko z niego gość, trzymaj się go i nie wypuszczaj z rąk, czeka Cię z nim świetlana przyszłość, a tak a w ogóle czemu nie dotrzymujesz mu towarzystwa w ćpaniu i innych ekscesach.:D

Gość gość
daj spokój chłopakowi i idź na inny temat ponarzekać na kawalerów