Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam nic do czarnych,ale to daje do myslenia...

Polecane posty

Gość gość

niedawno wystawilam za 5 funciakow( tak dokladnie) 3 kartony ciuszkow po corce,bo zajmowaly miejsce,byly w ok stanie,byly wstawione fotki. Dobrze mi sie wiedzie, stad ta kwota, zeby dzieci mialy do skarbonki. Napisal do mnie facet, rozsmieszylo mnie to,ze zapytal czy 3 funty bylyby ok ok. Uznalam,ze ok, co mi tam. Umowilismy sie na 2 dzien. Wieczorem tego samego dnia zanim zdezaktywowalam aucje,ludzie doslownie sie zabijali,chcieli po 30 euro placic,zeby wziac,ale ja glupia uznalam,ze juz obiecalam, wiec nie bede robic z geby d**y i powiedzialam,ze rezerwacja.Tym bardziej,ze juz gosc znal moj adres a bombardowal mnie wiadomosciami czy napewno, itp wiec troche sie balam. No ok, wkurzona bylam masakrycznie . O umowionej godzinie przyjechal czarnoskory facet, zaczal grzebac po kieszeniach, mowic cos w stylu " o matko, chyba zapomnialem kasy,albo mnie okradli, minuta,poszukam w innych kieszeniach". Mieszkal 40min autobusem ode mnie,wiec watpie,zeby wyjechal bez kasy. Wiedzialam,ze czekam az powiem " ok, daj pan spokoj,wez te ciuszki". Ale nie, wkurzylam sie coraz mocniej. Wygrzebal 2 funciaki,przeprosil,ze wiecej nie ma ( a szelescila mu kieszen). Moj maz powiedzial cos w stylu,ze jest pan naprawde smieszny, i,ze dziekuje. Wyobrazcie sobie,ze zaczal mi kopac w drzwi...masakra. Wystawil mi negatywny komentarz,ze zostal oszukany, ze naciagnelam go na podroz a podalam cene wyzsza niz umowiona itp. No co za masakra. A dzisiaj inny czarnoskory spacerowal z dzieckiem i doslownie tak nachalnie spojrzal mi w oczy,ze szok. Nie jestem rasistka,ale rozwalila mnie ta cala sytuacja.... wiem,ze nie wszyscy,nawet nie wiekszosc zyje z zasilkow, poluje na biale laski do seksu, jest leniwa i zebracza mentalnosc,ale ja na takiego trafilam...masakra.

Gość gość
po 30 funtow*

Gość gość
Powiem Ci szczerze, że ja nie lubię czarnych zachowują się bardzo prymitywnie. Jedyne co mogę powiedzieć to, że ich spojrzenia są bardzo wyuzdane aż podniecające.

Gość gość
bleee,mi sie nie podobaja

Gość menczestergerlll
Nie cierpie czarnych . Kolezanka zyje z takim jednym czarnym , i jego brat po pierwszym sppotkaniu chcial sie ze mna spotykac. ( jak przyjechal z a fryki tu do uk na 2 tyg).Ja mam meza polaka i on wiedzial o tym . wtf????z reguly polskie dziewczyny, ktore sa tu w uk z murzynami , wola sie trzymac z polkai , ktore tez maja innych murzynow czy ciapatych. Murzynki w sklepie cie nie przepuszcza , ylko pchaja sie na chammma.to smao w autobusie. .....

Gość gość
Ruchanie z czarnym to wyglada jak defekacja . cos brazowego wylazi z otworu

Gość gość
No fakt rozumem nie grzesza jakos specjalnie