Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ginekologa podnieca kobieta którą bada?

Polecane posty

Gość gość
ale jak mu przyjdzie zdrowa,ładna,elokwentna i w jego typie to nie ma bata żeby nie zareagował litości na taką super d... to może nawet w kinie zareagowac jak ma temperament, albo na ulicy. I może być ubrana. Litości- nawet jak zareaguje to przecież jej nie wyr... na fotelu

Gość gość
a ja tam bym chciała męza ginekologa, niech maca kogo che i się tym podnieca, byle kasę do domu przyniósł

Gość gość
Tak ale na ulicy nie widzi tego co moze zobaczyc w gabinecie

Gość gość
Jakby nie patrzeć to tylko faceci i napewno nie mogą się powstrzymać przed fantazjami.

Gość Oczywiste oczywistości
Policjanci walczą z przestępczością, ale BYWAJĄ tacy, którzy sami dokonują przestępstw. Księża walczą z grzechem, ale BYWAJĄ tacy, którzy sami nakłaniają do grzechu. Dla ginekologa pi/da to obiekt pracy, taki jak dla rolnika gleba i pług, ale BYWAJĄ tacy, którym KONKRETNA pi/da wypręża fujarę. No przecież TO są "najprawdziwsze prawdy"!

Gość gość
Moja żona przed USG piersi musi iść na badanie do lekarza, tak sobie wymyślili, żeby bić dodatkową kasę. Jak była z koleżanką (koleżanka trochę przy tuszy i mniej atrakcyjna) to koleżanka nawet na tym badaniu piersi nie musiała się rozebrać. Po prostu wypisał skierowanie. Moja małżonka mówiła, że oczywiście musiała się rozebrać do pasa i dokładnie "badał" jej piersi, i jak stwierdziła namiot postawił. Inny przypadek, który żona opowiadała to ginekolog kazał się położyć na tym śmiesznym fotelu i po tym powiedział "o to teraz panią poznaję" czyli poznał żonę po jej cipce, ale miałem z tego ubaw :)

Gość gość
Po pierwsze faceci leca na wyglad a nie charakter.Po drugie myslisz,ze ile lat ma taki gin? Na pewno wiecej niz 25, a tacy faceci juz swoje widzieli, no chyba,ze to prawiczek nieszczesliwy to poleci na każda,ale jesli mowa o normalnych,to naprawde laska musi byc szalowa zeby zrobila wrazenie soba,a nie cipka ktorych on oglada miliony codziennie..

Gość gość
gość z 17.06 Jestes chorą psychopatką.

Gość gość
chory psychopata koniobijca, smrodzi na każdym temacie.

Gość gość
Ja pilnuję żonki bo to są zwykli faceci z jądrami i mają ochotę podniecenia jak ,każdy facet.Dlatego nigdy żonka nie była bezemnie u ginekologa badana na fotelu.Raz próbował mnie wyprosić bo chyba chciał się podjarać.Powiedziałem Dlaczego?Bo to takie intymne badanie,to pan masz z moją żonką intymnosć ,a ja myślałem ,że to ja powinienem mieć? Pytałem czy wolno panu wyprosic mnie dy żonka pozwala na taką obecnść moją?No nie wiem powiedział?To ja mu prosto z mostu zaczynam nagrywać to wyproszenie i biedzie pozew w sądzie bo jestem obeznany w prawie przeciwnie niz pan.Facet spękał i powiedział może pa być.Za takie wyproszenie by gostek słono zapłacił.Byłem przy porodzie by wspierac żonkę.Nie krępujemy się z żonka swej nagosci,ale sa tu debilki co sie wstydzą,To samo ginekolodzy wykpiewają obecność bo nie ma możliwości sie podniecić świntuch przy mężu.Gdybym miał żonkę tepa i krępowała sie mnie to dewota by nie była moją żoną!Wiem,że są matołki faceci co puszczają żonki same na badanie do ginekologów!Skoro żonce nie przeszkadza to matołkowi ginekologowi co nic w tej kwestii nie ma do gadanie przeszkadza!

tak, tak a pieski maja biale lapki swoja droga, fetysz , fetyszem ale powiedz mi dziecko drogie, czy ciebie podnieca codzienny obiad??

Gość gość
A ile razy twój kochany widział Twoją cipkę i mimo to go ona podniece.Tak samo ginekolog pomimo,że widzi wiele c**ek to go i tak podniecają! A Są kraje Cywilizowane gdzie nie Wolno być sam na sam z ginekologiem pacjentce.Jest zawsze partner,siostra,mama itp...A gdy nie ma możliwości bycia to zgłosić musi podczas rejestracji i jest wtedy asekurująca położna.Tylko w polsce jest zacofanie i można wszystko.Do tego są ograniczone kobiety umysłowo pozostałość nawyków po komunie i krępują sie męża!!!!!! Mnie zawsze asekuruje mąż podczas całego badanie cipki u ginekologa.

Gość gość
to są tylko twoje urojone myśli, że się podnieca. albo mierzysz swoją miarą. czy ty się podniecasz na widok kazdego faceta lub jego członka? leczyć się, leczyć.

Gość gość
wiesz ze nie kazda ma meza a takze ze jesli ma to nie zawsze ma czas zeby chodzic na badania

Gość gość
7.43 ty jesteś zboczonym ginekologiem dlatego ją krytykujesz.Dziewczyna ci zboczku podała ustawę więc sie bój jej na badaniu ginekologicznym,bo cię za molestowanie może osadzić w kryminale jak operuje ustawami.Polska to taki dziwny kraj jak ktoś wspomni o Prawie to nie by brać z niej przykład tylko robi sie psychola z takiej osoby.Rozumiem twoją ginekologu desperacje i tę co molestujesz nazywasz psycholkami i możesz bezkarnie robić dalej molestowanie!

Gość gość
kiedy ogladam cipke mojej kobiety owszem podniecam sie, bo wiem, ze bedziemy mieli seks. a ginekolog jest w pracy i wie, ze nie bedzie seksu, wiec sie nie podnieca, ma to gdzies, ze widzi kolejna cipke. ale ty kobieto (kobiety) wiesz przeciez lepiej. idz do ginekologa, zrob kilka wywiadow i wtedy wypowiadaj sie.

Gość gość
00.40 wyzszy wpis.Odezwal sie ginekolog.W pracy u nas komendant policji rzna kochanke wiec nie p*****l glupio .wyrzucili go z tej pracy!Nasz ordynator ginekologo wczesniejszy odszedl od zony i zwiazal sie z pacjentka,to on idioto sie nie podniecal przy badaniu jej bo byl w pracy i zdradzil zone z pacjentkom po pracy :D.Jak ma stara babcie i bada to sie raczej nie podnieci?A tak nie powinien byc sam na sam z pacjentkom przy badaniu.!

Gość gość
a ty zboczuchu co udajesz raz kobietę raz jej męża aż do 4 rano trzepiesz pod tą swoją pisaninę ? masz zdrowie, cud że sobie fujary nie urwiesz

Gość gość
mąż zawsze mnie asekuruje u ginekologa taaaa, jasne, chyba żebyś z fotela nie spadła jak się podniecisz

Gość gość
Jak przychodzi jakas aseksualna dla niego to nie. Inna sprawa jak przyjdzie taka w jego typie to na pewno jest inaczej. Wie ze nie bedzie z nia seksu bo jest w pracy badz co badz ale to nie znaczy ze jest obojetny na to ze laska ktora wpadla mu w oko rozklada przed nim nogi.

Gość gość
Prawda jest taka , że ginekolog to normalny facet i pewnie czasem staje , ale nie może sobie pozwolić na coś wiecej . Stracił by prace , posądzili by go o molestowanie czy coś w tym stylu a i małżeństwo by się rozpadło .

Gość gość
Żonka. Bo zwymiotuje

Gość gość
9.14 racja ! Każdy zdrowy normalny facet ma takie reakcje na widok kobiety która mu sie spodoba.

Gość przyszły ginekolog
Idę miastem i która, aby tylko do ludzi podobna, podnieca mnie. Wyobraźnię mam świetną. WIDZĘ ich sutki i pi/dy. Idę na studia medyczne, potem zrobię specjalizację z ginekologii. One, naiwniaczki będą przekonane, że tylko zawodowo się będę wwiercał wzrokiem pomiędzy ich uda. Obecność ich mężów tylko doda pikanterii. Oni "czuwają", a ja pod ich nosem prawie przytykam nos do pi/d ich kobiet. Jawnie! Bez ukrywania się i obawy przed wykryciem podglądania przez jakieś dziurki w łaźniach i ubikacjach. A one na forach będą przekonywać inne, że przecież ginekolodzy są przesyceni widokiem TEGO. Jak alkoholicy przesyceni alkoholem.

Gość gość
Jestes jeszcze mlody dlatwgo taki piszesz. Bedziesz ginem 50 letnim to twój ptaszyna juz ni bedzie wzbijal sie w gore na widok nawet sexi laseczki na fotelu.

Gość gość
Ja to bym chciał zobaczyć jak moja kobietę bada ginekolog. Jak wsadza jej palce i wziernik w pipe i tez jak dotyka i maca jej cycki

Gość gość
Oj gimbaza gimbaza...wolne już ma . Ale aby zasiać ziarenko niepokoju to wpiszcie sobie w google "gin przestępca" " gin molestował "itp. Co roku w Polsce jest parę spraw sądowych tego typu. Można domniemywać że 70% tego typu zachowań nie trafia do sądu. Jakie z tego wnioski ? Ano takie że 90% jest normalnych i mniej lub bardziej profesjonalnych . Ale 7-10% populacji to ludzie z rożnymi dewiacjami i odchyłami. Nie ma żadnych danych by lekarze gin nie cierpieli na to czy byli inni od przeciętnej. A więc macie do 10% szans na trafienie na kogoś kto potrzebuje pomocy seksuologa/psychiatry...Do tego podnoszony nagminnie argument taki -prawdziwy ! że do tego zawodu nienormalnie często lgną panowie .

Gość Oh masz rację masz rację
... a ta twoja racja tak powszechna, będzie moją tarczą, czapką niewidką. Ludziska są przekonani, że piromani, podpalacze nie wpychają się do straży pożarnych. Ludziska są przekonani, że złodzieje nie pchają się do zawodów ochroniarzy i policjantów. Ludziska są przekonani, że pedofile nie pchają się do zawodów związanych z "opieką" nad dziećmi, w szeregi "wybitnych autorytetów" jak Andrzej Samson, albo dyrygentów ośleple bronionych przez rodziców. Ludziska są przekonani, że świrom podglądactwa nawet przez myśl nie przychodzi, że najlepszym dla nich zawodem byłaby ginekologia. Ludzie dziwnie zaprzeczają FAKTOWI, że wiele zawodów jest obciążanych uciążliwą, choć oczywistą nadreprezentacją osobników specyficznie "skrzywionych". Czy piromani będą się pchać do ginekologii? Czy podglądacze będą marzyć o straży pożarnej?

Gość gość
Bez przesady nie tylko zboczki idą na ginekologię to trudny kierunek i byle imbecyl go nie przejdzie.

Gość gość
Masz racje nie wszyscy ginekolodzy sa zbokami.Trafiaja sie normalni.My chodzimy do ginekologa tam gdzie chodza pary i cala wizyte z badaniem sa razem ze swoim facetam gdzie widzi nawet pobranie wymazu na cytologie bo ja robi od razu ginekolog.A co do zboczonych ginekologow to ostatnio nastolatki z domu dziecka rznal ginekolog I inni nawet policjanci i biznesmeni za kase czyli sie trafiaja wiec maz na wszelki wypadek jest obecny podczas badan kazdorazowo.A co do molestowan jak pacjentka nie ma swiadka zaden sad nie uzna jej pozew pomimo gdyby bylo takie molestowanie.Wiec nie piszcie bzdur ze sie boja ginekolodzy tylko wtedy gdy jest z nami ktos,maz,chlopak,itp...Wtedy sie waguja bo nie moga wyprosic wbrew pacjentce bo to by bylo przestepstwo gdyby wyproszenie zostalo nagrane.Kazde wyproszenie musi byc podstawne i Zapisane w kartotece by mozna bylo zazalic i zrobic sprawe za wyproszenie.Facetka za wyproszenie meza otrzymala odszkodowanie 50000 zl w polubownej sprawie.Baran profesor ginekologi trafil na prawnika.Zrobiono,ze zonka jego przezyla silny stres itp...Chciano go z Kodeksu Etyki Lekarskiej zawiesic w czynnosciach wykonywania zawodu,no i dobrze prawo przestrzegac powinni Wszyscy nawet ginekolog!