Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kossa093

ZAFARBOWANA SIATECZKA AIR MAXY

Polecane posty

Dziewczyny pomocy!!!! Kupiłam jakoś niedawno air maxy i założyłam je dwa razy,lekko mi się okurzyły więc przetarłam je woda i właśnie TRAGEDIA. Zafarbowała mi biała siateczka na różowo. Oddałam buty do reklamacji,bo głupio chodzić z jednym butem innym, a drugim innym.Niestety odrzucili mi reklamacje.Jestem strasznie wkurzona,bo buty kosztywały 399zł i zafarbowały pod wpływem kilku kropelek. Przechodząc do meritum....Macie może jakąś metodę ,aby wybielić siateczkę ????Proszę o pomoc !!!!!!!

Gość gość
ja bym kupiła białą farbe w sprayu do graffiti i spryskała :P moj brat zrobil kiedys tak ze swoimi ulubionymi butami daawno temu, upaprał je farbą olejną, spryskał całe sprayem na czarno :classic_cool:

Gość gość
Ja też kupiłem ostatnio nówki air maxy za 359 pln i po dwóch dniach zacząła schodzić, farba którą pomalowana jest podeszwa, wokół buta. A sam kolor podeszwy pod farbą jest już kremowy. Takie teraz buty robią, że tragedia dosłownie.

złoż reklamacje...mi się nie udało, ale może Tobie przyznają...Ja jeszcze zastanawiam się nad wizytą u rzecznika praw konsumenta,bo nie wyobrazam sobie placic tyle kasy i nie walczyc o swoje prawo... Nie wiem...moze mi nie uzali,bo akurat kupiłam w HD i to nie jest firma wyjscowa air maxy ;/,tylko jest tam kilka innych marek(kilka poszczególnych moedeli marek).nie mam pojęcia