Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shadochron

Do ludzi 30 plus czy jak mieliście naście lat

Polecane posty

Gość Shadochron

.. to czy wyobrazaliscie sobie swoje życie uczuciowe po 30 tce lub więcej, takie jak teraz macie? Ja myślałam, ze będę mieć tak w wieku 25-30lat męża i dwoje dzieci koniecznie przed 30tka, a tu niespodzianka. NIC się nie spełniło. Dziwne. Aha i myślałam ze skończę jako kura domowa. Po części tak jest bo sama sobie gotuję, sprzątam, utrzymuje się itd Ale też pracuje na cały etat. Więc może to się do końca nie liczy. A jak jest u Was?

Gość gość
ja na odwrót, mialam nadzieje ze zrobie kariere i poznam swiat, a mam 33 lata, bóg mnie pokarał mężem bydlakiem (na poczatku oczywiscie byl ideałem, mily, spokojny, kochający, nosił mnie na rekach, nie pił, nie palił, nie cpał) a po paru latach odwalilo mu, zdradzał mnie, stal sie agresywny, niepowodzenia w pracy przelewal na mnie, obecnie jestem w trakcie rozwodu i bede samotną matką, tzn juz jestem... mam nadzieje, ze jeszcze moje marzenia sie spelnią, wrocilam na studia, koncze w przyszlym roku, mam zamiar wyjechac z synem z PL :O

Gość gość
Ja też myślałam, że do 30tki już dawno będę mieć męża... a tutaj niedługo 31 lat i nawet narzeczonego nie mam i nigdy nie miałam, choć brzydka ani gruba nie jestem. Nie mam szczęścia do facetów po prostu. Dzieci akurat nigdy nie chciałam mieć, więc to nie problem.

Gość Shadochron
Oj to też nieciekawie. Ja już pisałam ze myślałam ze będę taka zarobionsą kobietka z dziećmi na głowie i mężem pracującym na budżecie od7-do15 A tu szukałam całe życie i takiego w sumie nie znalazlam (dobra, myślałam ze znalazłam Ale mu się po paru latach "odwidzialo"pobierać i mieć dzieci-cóż bywa i tak). No więc żeby się nie załamywać skupiałamsię na pracy a w międzyczasie tak szukałam i szukałam i i tak nie znalazlam. Na szczęście w pracy się poprawiło, nie mogę obecnie narzekać. Jak kolwiek na polu"małżeństwo i dzieci"kompletna porażka. Pociesza mnie to, ze zawodowo jest ok. Bo gdybym była sama i to z kiepską pracą albo Wogole bez, to już bym chyba miała depresję.

Gość gość
no to teraz mam depresję!

Gość Shadochron
Sory nie chcialam nikomu nawrzucac. Ale wiem ze akurat mnie to by dobiło

Gość gość
też myslalam, ze po trzydziestce bede miala meza i dzieci, meza nie mam, zareczona bylam, ale po tym jak dal pierscionek uznal, ze moze pokazac swoje prawdziwe oblicze i podniosl reke na mnie, tak wiec pogonilam ....a dzieci jak sie okazalo miec nie moge:(

Gość Shadochron
To czy jest ktoś komu marzenia się spełniły na tym polu? Jak na razie same smutne historie. :(

Gość gość
Mi też nie:(

Gość gość
sadzilam, ze bede sama. nawet nie wyobrazalam sobie, ze moglabym, czy bylabym w emocjonalnym stanie dzielic z kims mieszkanie,a mam najlepszego meza na swiecie, ktory jest moim najlepszym przyjacielem ;)

Gość Shadochron
18:48 Jak to zrobiłaś?

Gość gość
dawałam ostro d**y :)

Gość gość
a ja wyborażałam sobie, że będę miała kochanka, nie będę miała dzieci, męża i będę żyła beztrosko ... i wszystko się spełniło :) jestem szczęśliwa.....