Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

całowałam się z nauczycielem

Polecane posty

Gość gość

witam. mam 19 lat a nauczyciel koło 40. nie wiem dokładnie . pewien czas temu byliśmy na kilkudniowej wycieczce . ogólnie super atmosfera luźna. alkohol bo wszyscy 18 lat skończone . jednego wieczoru siedzieliśmy przy ognisku . zrobiło się późno wszyscy się rozeszli zostałam tylko ja i mój nauczyciel . siedzieliśmy razem rozmawialiśmy . on powiedział że mam iść bo zaraz będzie się ze mną całował i kochał A nie może bo jestem jego uczennica . zapytałam czemu miałby to zrobić . A on ze ja też przecież tego chce . po chwili rozmowy on mnie pocałował i za chwilę znowu . stwierdziliśmy że już powinniśmy iść . jak wstałam to złapał mnie za rękę i prowadził spać . W między czasie zatrzymał się i mnie jeszcze pocałował . następnego dnia wszystko było normalnie jak by nic się nie stało . czasem tylko mam wrażenie że patrzył się na mnie tak dziwnie . ale to być może po tej sytuacji tak mi się wydawało . następnego dnia sytuacja się powtórzyła . byliśmy przy ognisku . siedziałam obok niego . położyłam mu rękę na kolano . A on mnie złapał za rękę i trzymał . później wróciliśmy do pokoi . zawołał mnie do siebie . oprócz nas były tam jeszcze dwie osoby ale poszły spać . znowu się całowaliśmy dotykał mnie cała . doszło do tego że zdjął mi spodnie . nie przeszkadzało mu to że są inni . jak pytałam o jego żonę to twierdził że pierwszy raz ma taka sytuację ze mną i nigdy wcześniej nie miał . następnego dnia wydawał się na spokojnego . tym wszystkim . czasem się patrzył inaczej . być może wyolbrzymiam sobie to wszystko bo jestem nim zauroczona i chciałabym żeby był mną zainteresowany . bo myślę że alkohol też zrobił swoje . wiem że zrobiłam źle . on też wie że nie powinien . tym bardziej że to nauczyciel . ale nie mogę przestać o nim myśleć . i chciałabym się z nim skontaktować . myślicie że to dobry pomysł ? nawet mój chłopak stwierdził że od kąt wróciłam z wycieczki to jestem jakaś inna... proszę tylko żeby nie było komentarzy że źle zrobiłam i jaka to jestem beznadziejna . liczę na pomoc . wiem że to było złe i najlepiej się nie kontaktować z nim . ale ciągle o nim myślę i jest strasznie mi ciężko... proszę o pomoc .

Gość gość
Lepiej nie kontaktuj się z tym mężczyzna prywatnie. Ma on swoje życie, ty także. lepiej nie wiązać się z nauczycielami, zwłaszcza, że wasza głębsza znajomość wzięła się z tego, że byliście podpici... Nie załamuj, dziewczyno.....

Gość gość
wiem że można na to patrzeć krytycznie . i sama wiem że to było złe . po prostu jestem zauroczona . i jestem ciekawa co myślą o tym inni . ciągle o nim myślę i niestety nie mogę sobie z tym poradzić .

Gość m ądralIa
wez olej tego cwanego dziadygę, kryzys wieku średniego , chłop ma zobowiązania... Po co ci to brać sobie na głowę? Typowe, że młoda laska go kręci, bo chłop to zwierzę... klasyka przypadku :o Koleś szuka pierwszej naiwnej, wyczuł cię i sobie pokorzystał. A ty jeszcze o nim myślisz.

Gość gość
pewnie macie rację . na pewno macie . sama bym pewnie tak mówiła gdybym coś takiego przeczytała . no ale jednak też sobie myślę że jak ma się żonę i dziecko to się nie leci do pierwszej lepszej . chyba że faceci już po prostu tacy są...